Katapultrepris!

Haha det är ju inte sant! Såhär har min vecka sett ut:

Tisdag - Flög av.
Onsdag - Flög av.
Torsdag - Flög av.

WTF!? Det är något som säger mig att jag inte ska rida idag haha. Dessutom är det på tre helt olika hästar! Tisdag var det Drullen, onsdag Madicken och igår Pompeji!
Jag tränade igår för Anna Emanuelsson. Den här gången valde jag att ta farbror brun på träningen eftersom att det var ett bra tag sedan nu!
SHIIIIIT vad pigg han var!!!!!!!!!! Jag hade kunnat galoppera varv efter varv i timmar, och när jag red an mot ett hinder så ställde han sig utåt och drog järnet som en galen ponny på omhoppning. Hans ben gick som cykelhjul och GUD vad han sprang!! Jag skrattade så jag höll på dö. Gammelman så kul han tyckte det var! 
 
Vid ett tillfälle då vi skulle hoppa på en volt med två räcken, ett galoppsprång emellan, så kom jag lite nära på första räcket och eftersom att han har så extremt kort galopp så räckte han inte fram till hinder nummer två och därför tvärnitade han. Jag gjorde en fin volt och landade på andra sidan. Mycket fint.
Ja det var som att sitta på en tickande bomb. Gud man skulle haft det på film, han var så lycklig så det bara lyste om honom! Åh vad glad jag var, även om vi fick ett och annat stopp! Men det är första träningen på evigheter så jag är nöjd med honom. Bebis.
 
Nej nu ska jag ringa Carrobarro!! Får INTE glömma domkraften till stallet! Vi ska byta däck på hennes låda så därför får jag inte glömma den. Fast å andra sidan så kan jag ju bara lyfta släpet medans hon byter däck, ingen match lixom.
 
Puss så länge!

RSS 2.0