Mitt allt!

Kommer aldrig kunna beskriva vad du betyder för mig!! Finns INGEN som kommer komma mitt hjärta så nära som du kommit. Finns ingen jag kommer älska så mycket som jag älskar dig! Så mycket vi har gått igenom och så mycket vi har gjort tillsammans. Och mer kommer det bli. Finns inte en dag utan att jag tänker på dig. Blir alldeles varm varje gång. Min bästa vän, mitt syre mitt allt! ♥

För alltid! ♥Han gnäggar åt mig! ♥


En fem år gammal film på hjärtat jag gjorde när jag precis började
mixa och göra filmer i movie maker. Detta var min allra första! (:
Haha, var liten jag var!

Lillens födelsedag!

Ja igår på självaste våffeldagen så fyllde Julian hela 3 ståtliga år! (: Det firades med en påse morötter! (Och ryckte manen på honom, blev skitfult, mami kommer bli lack på mig för jag fick inte det egentligen, hahahha!) Jaja nog om det!
 
Är så nöjd över honom. Red på honom två gånger förra veckan, så nu ska han få vila tills helgen, kanske går ut och går en sväng med honom i veckan bara. Undviker paddocken helt och hållet nu för tycker han ska få komma ut och utforska världen istället.
Treårstestet har jag lagt på hyllan med. Jag var inne på det ett tag, men eftersom att han växer så nu så vill jag inte pressa honom till någonting. Har ju bara skrittat och lite lite trav på honom ännu. (Förutom när han själv rullat över i galopp)
 
Nej Lillbebis får utvecklas i sin egen takt! :)

Vilken känsla!

Idag så bestämde jag och mamma oss för att rida ut en lite längre runda idag i kuperad terräng i skogen med min bruna prins och mammas unghäst. Jag red Lillen och mamma red min prins.
 
Det var meningen att vi skulle skritta hela passet och trava en liten bit när vi kommer ut ur skogsstigen och ut på grusvägen igen. Det var planen för det hela i alla fall. Lillen gick först igen hela ridturen utom vid ett tillfälle då traktorspår hade gjort att det blev lite sörjigt och blött vid ett tillfälle. Men Pejji fick gå före och då var det inga problem! Jag menar, jag har ridit på honom ca 10 gånger om man räknar bort att bara sitta på honom lite, och med det menar jag typ lite uteritter, några travsteg i paddocken osv... Han är ju ändå bara tre år så jag rider inte jättemycket på honom än förutom att få honom att lära sig grundhjälperna som stanna, svänga och gå fram osv... Men det har gått riktigt fort för han är verkligen en steeeeencool kille som inte är rädd för någonting! Jag menar, hur många kan sitta upp på en så grön unghäst och rida ut först i ledet som om han gjort det varje dag, utan problem?? Har aldrig behövt använda min livlina runt hans hals heller. Han är en stjärna, lillkillen!
 
Nåja, det var mycket nyttigt för honom att gå så i skogen som vi gjorde idag. Väldigt kuperad terräng, lyfta på benen, över stock och sten och grusväg och skogsstig och allt som skogen kan erbjuda!
När vi kom ut på en av grusvägarna så bestämde vi oss för att trava en bit. När det blev en liten uppförsbacke, vad gör Lilleman då? Jo, han rullar över i galopp! Eftersom att han gjorde en så fin fattning alldeles själv och han rullade på i VÄRLDENS goaste rundaste galopp så lät jag honom gå! Vi galopperade i säkert 100m innan jag saktade av honom. Jag var helt lyyyyyrisk efteråt! Inte en enda tendens till att bocka, bralla eller få glädjeryck, även ifall det var FÖRSTA gången jag galopperade på honom!!! Duktiga häst!!
Julian. Chirlon 870 - Akribori. *2009
 
När han kom till oss hade han bara haft sadel på sig. Är sååååå glad över att just jag har fått honom till dit han är just nu! Det har verkligen gett en kick i självförtroendet! Det är ju första unghästen jag rider in från ruta ett.
 
I morgon får Lillen vila. Han var rätt så trött på vägen tillbaka, så gick med honom sista biten. Och nu får det vara slut på novellen för jag borde sova. Ville ba skryta lite!
Chio partners!

RSS 2.0