Resultat.

Ja idag var det lite blandade resultat... VILKEN fin anläggning det var på Göteborgs horse park! Sen ligger den dock precis i änden på Säve flyplats så ett och annat Jet startade och landade under tävlingsdagen. 
 
 
 
I 110 så var jag inte helt nöjd med min ritt... Charlie hoppade ändå bra och rättade till mina ryttarmissar så mycket han kunde. Det var 13 hinder totalt och efter att jag hade hoppat elvan som var en oxer så svängde jag ganska snävt till vänster in på ett räcke på kortsidan, och förmodligen så fick jag inte ihop honom i kombination med fart och sväng, så fick med mig bommen med bakbenen. Rundan kändes iaf bra, men tänk er känslan när man sedan tittar på resultatet och tiden och ser att man var TIO SEKUNDER SNABBARE ÄN TVÅAN!! Jag slutade iaf på en 8de placering med mina 4 fel.
 
 
 
Till 120 så kändes han kanon på framhoppningen också. Det var en bed A:0a med 10 hinder så det var bara fullt ös medvetslös inne på banan. Han kändes bra genom alla fyra första hinder och vi hade ett bra tempo. Däremot tappade vi tempo ur en högersväng in till en oxerkombination, och ja vi kom helt fel in så direkt efter oxern så bröt han ut innan räcket. Och andra gången stod han emot så mycket så det blev ett stopp. Hoppade ettan på vägen ut och det gjorde han kanon! Blev faktiskt sur där för det fanns ingen anledning för honom till att stanna. men aja. Shit happens. Tagga om till nästa tävling!
 

RSS 2.0