Sverigedemokraterna, ja eller nej?

Det har varit så mycket artiklar och diskussioner om SD nu det sista, så jag känner att även jag måste få dela mina åsikter i det hela.
 
De senaste decennierna har Sverige tagit emot många människor på kort tid. I många fall mångdubbelt fler än våra grannländer och invandringen till Sverige fortsätter att eskalera och ligger på rekordhöga nivåer. Denna politik har således gjort att det ständigt skapats växande utanförskapsområden runt om i landet. Områden som när de byggdes betraktades som fina medelklasskvarter har förvandlats till segregerade områden där arbetslösheten och brottsligheten är hög. 
 
Invandringspolitiken anser jag har skötts på ett ohållbart sätt och det har massimporterats människor från länder som lever efter helt annorlunda juridiska normer. Det kostar även Sverige höga summor. Frågan är om pengarna ska prioriteras till en massinvandringspolitik istället för att första hand spenderas på de människor som gjort Sverige till vad det är idag, exempelvis pensionärerna? Hur många gånger får man inte läsa om pensionärer som rent ut sagt blir behandlade som djur för att inte "resurser finns?" Eller kanske den extremt höga arbetslöseheten bland ungdomar? Absolut ska Sverige öppna armarna till invandrare precis som alla länder. Men varför ligga på mångdubbelt än våra grannländer när vi knappt har det hållbart själva? Vad skulle hända med det svenska samhället om vi tar in ungefär lika antal människor som våra grannländer och lägger mer resurser på vård och omsorg? Sverigedemokraterna har, som jag ser det via deras hemsida, en sund syn på sakfrågan kring massinvandringens enorma kostnader.
 
 
 

 
Sverigedemokraterna vänder sig emot det multikulturella samhällsbygget just med orsak till att det förutsätter splittring och utanförskap! Utgångspunkten måste vara att de som invandrar till Sverige ska anpassa sig till svensk kultur, lagar och värderingar. Därav begränsa antalet så folk HINNER anpassa sig och därmed undvika att samhället splittras i olika grupper. (Källa, sverigedemokraterna.se) 
 
I samband med ökad invandring har även våldtäkterna skenat. Statistiken nedan visar en tydlig bild på fördelningen. (Källan har jag tagit från från Brottsförebyggande rådet!)
 
Denna statistik är ren fakta, och inga påhittade siffror. Hur ska man åtgärda detta problem? I vilken ände ska man börja?

Man får ofta även läsa varför man INTE ska rösta på ett parti än att redovisa ett visst partis fördelar och varför man står för det och tycker andra ska rösta på det. Sedan anser jag personligen att använda argument som pekar på Sverigedemokraternas bakgrund och rötter är irrelevanta. Varför använder man sig då inte av samma metod för de som röstar på Vänsterpartiet och kommunismen? Vet ni deras bakgrund och vad dom står för? Att Ohly grät när man rev Berlinmuren för människors lika värde och att Socialdemokraterna hjälpte Hitler i Andra världskriget? Är inte det främlingsfientligt?

Jag tar kraftigt avstånd från Sverigedemokraternas rötter, men samtidigt, varför haka upp sig på deras bakgrund? Jag har ingen förståelse för detta och vill väldigt gärna höra från er varför. Varför är det skillnad på SDs rötter och inte Vänstern? Kom med era tankar!
 
En sak jag dock tycker är viktigt att jag poängterar för er:
NEJ, jag håller inte med om vissa uttalanden av Sverigedemokraterna!
Jag är både FÖR och EMOT partiet!
Jag är kluven om dom förtjänar så mycket makt de verkar få.

MEN, ska man redovisa alla olämpliga utlåtanden vissa politiker gör skulle inget parti i Sverige vara oskyldigt. Moderaterna har politiker som uttalat sig olämpligt, Sossarna har, Miljöpartiet har! Alla partier har någon gång haft politiker som har utryckt sig i media på ett sätt som är helt emot partiets ideologi, alltså inte bara SD. Hur många artiklar ni än skickar, eller hur många youtubeklipp ni delar, så måste ni komma ihåg att det faktiskt är en liten procent av partiet och även hur mycket Media väljer att framhäva. Sverigedemokraterna är ändå Sveriges TREDJE STÖRSTA PARTI! Det kan omjöligen ha skett om inte så många människor i det här landet ser något i deras ideologi som inte ni ser. Jag rekommenderar er att gå in på sverigedemokraternas hemsida för att kanske få svar på just dina frågor.
 
Sedan ska man alltid ha i baktanke att människor många gånger kan uppfatta saker som egentligen inte speglar med verkligheten. Jag har fått en viss uppfattning om SD samtidigt som du kanske har fått en annan, även om vi båda i grund och botten kanske tycker precis samma sak. Därav anser jag att man i politiskt syfte aldrig ska döma en person för dess åsikter och kunna acceptera något även om det strider mot dina egna beslut. Detta gäller självklart även mig! 
 
Men i slutändan finns dock faktiskt alla våra partier till av en enda gemensam anledning: Att få Sverige till ett ännu bättre och hållbarart land med minimal brottslighet, fungerande välfärd och invånare som trivs med att bo här, svenskfödd som invandrare!
 

(Framför gärna vad du tycker i det här inlägget och varför du tycker som du gör. Kravet är enbart att hålla god ton och framföra sina åsikter på ett bra sätt, för som emot.)


Kommentarer
Postat av: Sara

http://www.sverigedemokraterna.de/tio-skal-att-inte-rosta-pa-sverigedemokraterna/

Fick inget svar på fb så tänkte postar väl här då :)

Svar: Intressant!

1. "För några år sedan var det något ljushuvud som påstod att invandringen kostar 300 miljarder om året. Detta menar Jan Ekberg är totalt felaktigt. Enligt Ekbergs beräkningar ligger siffran närmare 40 miljarder kronor per år. Detta är ingen nödvändig kostnad menar Jan Ekberg, utan ett resultat av att vår arbetsmarknad inte fungerar. Invandrarna, som ofta är i arbetsför ålder och redan har utbildning, borde nämligen kunna bidra på ett positivt sätt på arbetsmarknaden. Tyvärr är arbetslösheten stor bland invandrare. För att lösa detta borde vi försöka motarbeta diskrimineringen på arbetsmarknaden och skapa förutsättningar för att invandrare ska få jobb."

MITT SVAR: Det är idag över en halv miljon arbetslösa i Sverige, och majoriteten är just svenskar. Borde man inte prioritera oss än att anse det diskriminerande att en invandrare inte får jobb i ett främmande land!? Är det rasistiskt?

2. "Sverigedemokraterna påstår att Sverige håller på islameras!"

MITT SVAR: Längre ner i artikeln står det: "Hur många religiösa muslimer finns det då egentligen i Sverige? Det finns inte riktigt någon bra siffra på det." Jaha. Man anser att SD tycker en sak när man själv inte har något källa på det man själv säger?

3. "Sverigedemokraterna skyller all brottslighet på invandrare och vill bekämpa brottsligheten med hårdare tag. Eftersom deras analys är helt felaktig kommer deras politik inte att komma åt brottsligheten. "

MITT SVAR: Länka mig gärna till den källan där NÅGON, om EN ENDA Sverigedemokrat som säger att ALL brottslighet i Sverige beror på invandrare!

4. "Sverigedemokraterna vill vrida klockan tillbaka. De vill att män ska försörja kvinnor som är hemma och föder barn."

MITT SVAR: Haha, VA!? Som sagt, innan man läser någonting som någon ANNAN har sagt, så är det viktigt att ha reella källor. Att någon ens kan TRO att kvinnor inte ska jobba och vara hemma och föda barn är bara löjligt. Den som har skrivit texten på den där sidan är inte objektiv utan har utryckt sig på ett angripande sätt med EGNA tolkningar. Mycket av det han säger stämmer INTE!"

5. En röst på SD, är en röst på ett parti med rötter i nynazismen!"

MITT SVAR: En röst på socialdemokraterna, är också en röst på ett parti med rötter i nynazismen. Fast det kanske inte räknas, då det inte handlar om just SD?

Allt som står på den där sidan är byggd utan KÄLLOR! Det är Pontus Löfs EGNA TOLKNINGAR. Precis som jag och du har. Så länge man inte kan ha specifik fakta på bordet som väger mellan för och nackdelar så är det lönlöst att försöka övertala någon till en annan åsikt. Jag behöver fakta. Inte andra människors åsikter...
nathaliesafko

2013-12-09 @ 17:51:51

Kommentera här.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)

URL/Din bloggadress:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0