Tävling!

I söndags startade jag och Lillen vår första tävling utanför Borås! Eller ja Ulricehamn så det var ju inte så himla långt, men det är ändå allra första gången Lillen var på nytt ställe och dessutom på tävling! Tränar ju i Borås ridhus så den tävlingen där kan jag inte riktigt räkna som tävling.

Då han blir trött ganska fort så bestämde jag mig för att inte rida fram så länge, utan en kvart räckte. Trots det så var han ganska seg inne på banan och därför fick jag ingen rytm programmet igenom! Får jag bara honom att gå på med mer framåtbjudning så tror jag att jag kan få upp en poäng i varje moment! Fick ju nästan bara kommentarer på tempot, lite ovillig, ska försöka få bättre rytm osv.

Trots det och att jag drev så svetten RANN på ryggen så skötte han sig FANTASTISKT!! Han brydde sig inte varken om domare, bokstäver, ny miljö, framridning, läktare, hästar hit och dit… Han gnäggade ganska mycket innan jag satt upp. Men så fort jag kortade tygeln så coolade han ner sig och gjorde precis allt jag bad honom om. Så STOLT över honom! Slutade totalt som 8 av 17 starter.

Nu siktar vi på den lokala i Uhamn om en månad. Så nu ska vi fortsätta träna! <3
 
 

RSS 2.0