Litet filmklipp...

…Från Anna Emanuelsson-träningen förra veckan.
 

Woop woop, thats the sound of da police!

Jag glömde ju berätta!! Blev stoppad av polisen för två veckor sedan, igen! Hahah. Är ju inte lagligt med mörktonade framrutor. Var tvungen att dra bort filmen på plats för annars hade jag inte fått åka vidare. Men måste erkänna att jag blev lite förbannad på den ena av dom. Det var hon som körde som kom fram först till mig, och det FÖRSTA hon säger till mig är "Ja det var ju mycket som inte var bra på din bil du!" Öööh?
 
Allt började med att dom vände efter mig när jag skulle åka mot påfarten till motorvägen, men eftersom att jag såg att dom vände efter mig så åkte jag inte ner till påfarten utan fortsatte rakt fram och svängde ner till Statoil istället då jag visste att dom skulle stanna mig. PRECIS när jag svänger ner till bensinstationen och ska stanna på en stora parkeringsplätten så hör jag ett j*klans tutande så jag hoppar till och börjar titta mig omkring för jag trodde först att någon höll på åka in i mig, eller om det var jag som inte var uppmärksam på något. Men då är det dom som tutar och blinkar mot mig med blåljusen och allt för att jag ska stanna, Shit tänkte jag slog dom upp mig i registret precis eller? Haha! 
 
Menmen tänkte jag. Jag fick blåsa och visa körkortet och allt, och efter en liten diskussion (den andra polismannen var jättetrevlig, men HON var ju bara fööör mycket!) så fick jag dra bort filmen. Sen sa jag att jag vet ju att man får ha en viss procent på rutorna, "Nej inte nåt du gjort själv!!" sa hon innan jag ens hann prata klart! SÅNT kan göra mig förbannad, att inte få prata till punkt! Berättade då att FÖRSTA gången jag blev stannad av polien för rutorna (Alltså, haha!) så sa polismännen att det ÄR en viss procent man får ha som man får sätta upp själv, tror det var 5%. Dom släppte till och med iväg mig utan att behöva dra filmen. 
 
I alla fall, när allt var klart och hon skulle sätta sig i bilen så sa jag bara, Ursäkta, vad var det mer som var så "fel" på min bil då!? Visste ju att det inte var någonting mer så var intressant att veta. Ja då antog hon att mina framlyktor var dåliga!? :S För när dom åkte förbi mig innan dom vände så sa hon att det såg ut som min bil var avstängd. Sa bara till henne att en sak ska hon veta och det är att bilen är nästan nybesiktigad och igenom besiktningen i precis det här skicket, så mina lyktor är det minsann inget fel på! Hon svarade då att ja det är väl utom hennes kunskap. Mm, sa jag bara och fortsatte sen att pilla bort min film. Ibland känns det som poliserna utnyttjar sin makt-roll på ett överdrivet sätt. Onödig kommentar att säga bara för att man har en stylad bil. Bara för det är stylad behöver den inte vara olaglig.
 
Ni som bor i Borås känner ju säkert till händelsen där polisen plockade upp en tjej från en fest i stan för att dom ansåg henne uppföra sig olämpligt, och dumpade henne utanför stan i Borås ridhus mitt i natten utan telefon och pengar? Domen blev ju dagsböter för tjänstefel men hade hellre sett att han skulle blivit av med jobbet, för jag tycker verkligen inte att man utsätter en ensam tjej för en sådan situation. Polisen är väl till för att skydda oss, inte utsätta oss!? Nej jag tycker den lagen är fel. Även om hon hade HAFT mobil och pengar på sig så kunde polisen tänkt två gånger och KÖRA HEM HENNE istället för att dumpa henne utanför stan. Det är inte mänskligt...

Fem värsta!

Tänkte lista de fem värsta eller mest irriterande saker i livet. Eller i alla fall enligt mig. 

Vi börjar med nr 5:
Dålig kondis! 
Haha jag var ute och sprang innan. Tänkte ta upp det där med att springa regelbundet igen. Innan sprang jag en HALV MIL på 20 minuter!! Fattar ni eller!? Det är ju inte ens mänskligt. Men sen kom vintern och jag slutade springa och jag skaffade även en ny vän: ostbågar! Så ja, nu kröp jag sista vägen hem på alla fyra. 

 
Nummer 4: 
 
Telefonförsäljare! 
Behöver jag ens utvärdera den där. Det är en telefonförsäljare från Stockholm som har försökt ringa mig över 10 gånger de sista två dagarna!! Kom igen, svarar jag inte eller klickar, är inte det tillräckligt för att man ska förstå att man inte är intresserad!?
 
Då går vi vidare till numero 3: 
 
iPhones batteritid!
Alltså det är sjukt. Min mobil är verkligen från en annan planet! Så FORT det blir lite kallare ute så dör den. Det spelar ingen roll om det är 20% eller 70% kvar av batteritiden. Jag brukar lägga den i BHn då och efter ett tag när den är uppvärmd, ja då kan jag starta den igen. Och ja fortfarande är det 70% batteritid kvar. Boobmagic!! 

Samma om det är för varmt ute. Då brukar jag sätta telefonen mot fläkten i bilen. Då startar den igen! Den dör när det är lite batteri, mycket batteri, den dör när det är kallt ute, varmt, blött, torrt, sommar vinter höst, GAH jag blir galen!
 
Ja då är vi på näst sista punkten. Nr 2:
 
Sommaren är över!
Inga kommentarer på den, blir bara deprimerad!


Och så är vi nere på sista punkten! Nummer ett!*Trumvirvlar....* 
 
 
*katsching*: När man har gjort nr två och inser att toapappret är slut!! 
Hahaha vem har INTE varit där!?😡
 

 
 
Tack för mig! Haha!

RSS 2.0