Dressyr div III!

Ja jag har ju tävlat lite dressyr den sista tiden! Första gången någonsin jag tävlar dressyr med Drullen. Är ju med i div III med bästa laget, Brämhults RS, och tanken var att jag skulle ta Lillen, men han har lite växtvärk för tillfället så då fick Drullen ställa upp istället. Första omgången gick förrförra helgen i Gäsene. Det blåste orkan den dagen, men Bulle bryr ju sig inte direkt om någonting utan han är van vid nya platser och cool av sig.

I förklassen kom jag tvåa på 65%! Jag läste igenom protokollet noga och kollade även på filmen i mammas telefon. Fokserade på det jag kunde förbättra, och tror ni det hjälpte eller? I lagklassen VANN jag indivduellt på 69% någonting! Helt otroligt!

 
 
Veckan därpå tävlade jag en lokal i Herrljunga, alltså helt oberoende av laget eller något, utan mer för skojs skull. Det var en LB:1a det med för jag tänkte att det kan vara bra träning inför nästa omgång med laget. Vad händer där om inte en tredjeplacering på 68,2%? Finaste hoppebulle kan ju springa fint han med! Haha.
 

Kommentarer

Kommentera här.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)

URL/Din bloggadress:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0