Varm tävlingsdag

Dressyrtävlingen igår var blandad. Jag skulle starta först på Charlie och senare på Lillen, men eftersom att Lillen bara skulle gå en klass så gick jag till sekretariatet och bad om att få byta så jag red Lillen först. Det gick bra och jag red fram honom innan start kl 8:00. 

På banan kändes han fin och mjuk, trots att han spände sig varje gång han kom till kortsidan för att det gick en häst utanför samt att det blev några slarviga hörnpasseringar och ett avbrott i galoppen. Trots det landade vi på 67%! Bara ynka decimalen utanför placering!

Charlie var helt galen på framridningen haha! Höll på åka av tre gånger för han slängde sig och bockade och höll på tack vare att han och Lillen skrek till varandra! Ritten kändes iaf jättebra! Men nu märker man att Lillen börjar dra om honom för vi fick "bara" 65%. En av de sämre vi brukar få i LB:1. 

Sen när jag skulle hämta mitt protokoll så hade dom ingen koll på vem som va vem och mitt protokoll kom aldrig! Så när resultatet va klart och det aldrig uppdaterades i equipe så frågade jag efter det. Då sa dom att dom onte hade något! :S men domaren hade ju dömt mig!? Tillslut efter många om och men så visade det sig att domaren hade dömt mig under ett annat namn på en ryttare som aldrig startade. Så när allt väl fixade sig så var det bara 25 minuter tills jag skulle starta LA... Så fick stryka mig. Hade sett fram emot det menmen... Nu blir det LA:1 debut på Brämhultsdressyren istället på hemmaplan. 


Sagohäst

Idag fick jag rida Linnéas fina vita häst Baryton! 😍 Lillen har ju en tendens att bli lång och låg, och tung! Barry är nästan tvärt om. Så det var nyttigt för mig att få rida en sån typ av häst också. 

Efteråt red jag Lillen och försökte få samma känsla som med Barry. Och det gick faktiskt väldigt bra! Vilka ökningar han gjorde!! 😱 lillkillen! 

Home

Hem ljuva hem! Nu är hästarna äntlign hemma igen från sommarbetet och träningen kan börjas på allvar igen. Dom är sååå tjocka bara, haha. Eller ja Pejji är i jättefint hull, men de andra två... Innan det här året är slut så ska jag ha över 60% i LA:1 med Lillen. Punkt.

RSS 2.0