Diss till PS of Sweden!

Ja min stora diss går idag till PS of Sweden! Varför? Jo, för att dom i dagens läge tror att dom är överetablerade och har enligt mig tagit sig lite vatten över huvudet.
 
Det är såhär... Jag testade min stallkompis träns från detta företag, och min häst verkade trivas bra i det. Vem hade INTE velat ha ett anatomiskt träns som är bakåtskuret nackstycke så det inte trycker på nerver osv? 
Jag gick in på deras hemsida och sökte upp den modellen, Jump Off revolution, och beställde ett sådant träns.
 
Men när jag fick tränset var det en ren besvikelse... För det första så var det inte ens samma modell jag fick som det var publicerat på hemsidan! Dessutom hade nosgrimman en spricka i lädret och tyglarna jag fick hade redan börjat spricka i sömmarna. PS hade under denna period valt att byta läderkvaliten till engelskt läder, och när mamma tog kontakt med dom så erbjöd dom att vi kunde få ett nytt jump of till halva priset i det nya engelska lädret, vilket mamma gick med på. (Detta är enligt lag egentligen inte ens tillåtet för dom att erbjuda, men whatever det blev bra ändå.) Det gamla erbjudandet var billigare inklusive tyglar, och med den nya läderkvalitén var det dyrare för ENBART tränset! Så det måste ju på något sätt ändå blivit bättre.
 
Tränsen jag fick var dock båda två inte i samma modell som på hemsidan! Enligt deras bild lovade dom en läderplatta även under snokremmen och inte bara nosgrimman. Den var borttagen på den nya modellen så silverspännet ligger nu och trycker och nyper i skinnet under hakan... Dessutom var inte kvalitén alls bättre.


Jag kommenterade detta på deras FB-sida, och då fick jag till svars att jag istället skall titta på produktbeskrivningen då dom inte alltid hinner uppdatera bilderna i tid. Det roliga är att deras produktbeskrivning inte någonstans indikerade på att deras läderplatta var borttagen eller att gränser nu var omdesignat! Falsk marknadsföring är vad det är. Jag fick en produkt som inte motsvarade bilden!

Dessutom är lädret i allmänhet i pisskvalitet!! Jag skulle aldrig betala över 2 lök för ett plastigt träns som går sönder lika lätt som en budgetkopia från Hööks! För nej, PS kvalitet på tränsen har INTE blivit bättre för att dom bytt läder till engelskt istället för indiskt! Det vill jag att ni ska veta, för det är av egna erfarenheter.
 
Dessutom kan jag berätta en annan rolig sak; Min kompis köpte ett träns på GBG Horseshow förra året. Efter ett tag märkte hon att det var en spricka på tränset, och hon gick tillbaka till deras monter för att påpeka detta och byta ut det. Och vad gör dom? Dom låter henne få ett annat träns av samma modell, och HÄNGER TILLBAKA det tränset som var sprickor i på deras monter så någon annan stackare kommer att köpa detta och oturligt nog kanske inte märer detta förrän senare. Vad är det för stil!? 😠 Min andra kompis är nu på sitt tredje träns efter att de andra två gått sönder, och dessutom så lossnade ena flärpen på sidostycket nästan direkt som man sätter in den lilla flärpen som sticker ut när man satt fast bettringen, men hon orkade inte byta en fjärde gång så hon stoppar bara in den i den andra öglan ovanför den första.
 
Samma med en annan kompis i stallet. Hon valde att testa sitt jump off på sin andra häst och var tvungen att spänna ut sidostyckena. Då märker hon att det håller på gå sönder helt i sidostycket! Hålet har börjat spricka åt sidorna så det är bara en tidsfråga innan det också går sönder.😒
 
 
Dom har ändrat så extremt mycket på deras produkter på så kort tid så jag tror faktiskt att dom kommer verkligen få sota för det nu istället. Hade JAG startat ett nytt företag med så popurlaritet på så kort tid, så hade jag behållt produkterna som dom är och legat lite lågt ett tag, istället för att ändra och höja priserna så mycket som PS har gjort. Det var ju succé i början och alla pratade om dom. Nu är det snarare tvärt om när jag pratar med alla jag känner som äger ett. En annan sålde sitt jump off pch köpte ett high jump för det föregående bara töjde sig så mycket så hon kunde tillslut inte ha kvar det. 

Det är som nu när dom har deras "mellandagsrea!" 50% på detta träns exempelvis: 
 Tror dom på riktigt att 50% av 2.399:- är 1.919:-!? 


 
Sen finns det alltid de som säger att deras hästar BLEV bättre med PS träns. Jag har en förklaring till er; Ni har blivit påverkade så mycket av att tränset kommer att ge en sådan extrem effekt på eran häst, att ni ser fram emot att rida med det. Er positiva energi om vad som komma skall för ni ju över på er häst, och voilá, passet blev succé, för att DU redan hade bestämt att ridpasset skulle bli bra!

Så summan av kardemumman; Jag ger PS dagens diss och rekomenderar personligen inte er att köpa träns från PS of Sweden med tanke på de höga priserna. Hade tränsen varit billigare så visst, men köp hellre ett kvalitétträns om ni ska lägga ut så mycket pengar på ett träns! Det tjänar ni mer på.

Tack för mig!

Kommentarer
Postat av: Karin, PS of Sweden

Hejsan,

Detta var tråkig läsning som vi önskar reda ut.

Jag har liter svårt att följa med i ditt händelseförlopp. Köpte du ett träns av oss för över två år sedan med tanke på att Jump Off med äldre läder såldes runt den tidpunkten. Mejla oss gärna så vi kan få en förståelse kring det du skriver och vi kan gå tillbaka i vår mejl och se på ditt ärende.

Textalk, som vi använder på e-handelssatsningen, har stora buggar i sitt system och vi vinner ingenting på att fara med osanning om priser när vi dessutom går ut och skriver i rött att vi vet om buggen och inte kan lösa det då de har stängt.

Mejla eller ring oss på måndag så pratar vi om detta så alla känner sig nöjda och glada.

Gott nytt år!

2015-12-31 @ 09:03:29

Kommentera här.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)

URL/Din bloggadress:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0