Det här förtjänade jag faktiskt!
Låg som en smäck!! 👌🏼
På språng!

Sådär nu har jag jobbat till ett, åkte till stallet direkt efteråt och kollade sadeln till Lillen och allt är grönt! Ska bli så spännande att rida i den. 

Nu sitter jag i bilen på väg och ska göra om fransarna igen. Shit var fyra veckor går fort... Sen ska jag tillbaka till stallet och motionera alla tre den här gången! ❤️ pussMorsning

Sitter på jobbet just nu. Mycket att göra.  Mina sadlar har kommit nu och Gud va mjuka och sköna dom är! Ser fram emot att rida i dom! 

Fick tårta på jobbet i veckan för det går så himla bra! Var gott! 😉

En sten har lyfts från mina axlar!Nu kan jag börja leva igen!! All rädsla och nervositet är borta!! Nu behöver jag inte bli ledsen och bryta ihop ibland som jag gjort sista tiden. Är så j*vla lättad!!! ❤️

Orkar inte blogga.

Sorry för dålig uppdatering men har allt för mycket just nu! Idag jobbade jag från 05:00 till strax över 20:00, och i morgon ska jag upp ännu tidigare då det är min utsläppsdag. Ska hinna fodra hästarna och byta så många täcken jag hinner innan jag börjar, så kommer mamma ut efter mig och släpper ut dom innan hon börjar vid sju. Vilken sovmorgon! ;)

Ska jobba över i morgon med. Så sjukt mycket att göra nu! 
Jag får skriva mer när det lugnat sig. Sov gott! Tävling

Ja då blir det tävling i morgon då med båda pållarna! Jobbade ju idag med från 9-13 innan jag bestämde mig för att åka till mormor och äta. Råkade somna på soffan efteråt haha! 🙈 Vaknade då mamma skrev och undrade vart jag var. Är det mycket nu eller? 

Men nu ska jag sova. Hörs i morgon! Puss

Kick off

Gud kom precis hem från en Kick off med jobbet på simonsland. Jobbat från fem tills typ nu kan man väl säga då. Inte ens varit hos hästarna idag för hinner inte så mamma har hjälpt mig.

Ska jobba i morgon också. Vi har så sjukt mycket att göra så jag och ett par till åker in. Har varit helgjobb i flera veckor nu! Åker nog in vid typ nio och jobbar några timmar.

Men nu är jag så galet trött så jag tänker faktiskt lägga mig nu! Kalla mig galen men det är ju vad jag är! 😂 

Tidsfördriv...

1. Vem är din bästa vän? Pompeji
2. Vad har du för skostorlek? 39/40
3. Brukar du skratta för dig själv? Haha ja!
4. Vilket är ditt favoritnummer? Har inget
5. Vad var det senaste du åt? Hönökaka med gräddost
6. Om du var en krita, vilken färg skulle du vara då? Rosa
7. Hur är vädret just nu? Jadu, stjärnklart och uppehåll?
8. Vem var den senaste personen du pratade med i telefon? C.
9. Vad är det första du ser hos det motsatta könet? Ögonen och personligheten.
10. Tv eller dator? Dator! Kollar ALDRIG på TV.
11. Favorit TV-program? Tittar ju inte på TV, men kollar på mängder av dokumentärer på Youtube.
12. Har du några syskon? Ja, två bröder. En store- och en lillebror.
13. Längd? 1.77m.
14. Hårfärg? Mörkbrun
15. Ögonfärg? Gröna.
16. Använder du kontaktlinser? Nej.
17. Favorit högtid? Ingen speciell.
18. Favorit månad? Ingen aning men kanske Juli för det är mitt på sommaren!
20. Vilken var den senaste filmen du såg? Minns inte. Såg dokumentären om Scandinavian Star för typ tredje gången från Seconds from Disaster från Youtube.
21. Favoritdag på året? Ingen aning.
22. Är du för blyg för att fråga ut någon på dejt? Aldrig. Vill jag frågar jag!
23. Kan du stå på huvudet (utan att luta dig mot en vägg)? Nej.
24. Kramar eller kyssar? Det beror på vilket tillfälle.
25. Choklad eller vanilj? Vanilj.
26. Har du tatueringar? Ja en.
27. Vad lyssnar du på just nu? Mina tangentknappingar.
28. Är du kär i någon kändis? Nej inte nu men när jag var liten var jag helt galet kär i Robbie Williams haha!
29. Vilka böcker läser du just nu? Läser inte böcker.
30. Piercingar? Fem i öronen, en i tungan och naveln.
31. Vad gör du just nu? Skriver in denna listan?
32. Smöriga, naturella eller saltade popcorn? Smörsaltade.
33. Hundar eller katter? Hundar! Avskyr katter...
34. Favoritblomma? Rosor!
35. Har du blivit påkommen göra något du inte får göra? Ja.
36. Har du en bästa kompis i det motsatta könet? Ja.
37. Har du älskat någon nångång? Ja.
38. Vem vill du träffa just nu? Han.
39. Är du fortfarande vän med folk från skolan? Umgås inte med någon från skolan.
40. Har du någon gång skjutit med en pistol? Nej men gevär.
41. Gillar du att flyga med flygplan? Flygfobi!! Även om jag flygit sen jag var liten har fobin kommit nu.
42. Höger eller vänster-hänt? Höger, vem är vänster lixom! ;)
43. Hur många kuddar sover du med? En, som jag knappt använder!
44. Saknar du någon? Ja...

Här ska det va en rubrik!

Har inte bloggat på ett par dagar, om ni nu inte märkt det, hehe! Haft så mycket att göra! Börjar 05:00 på dagarna och jobbar oftast till 16:00 nu för att det är sjuuukt mycket att göra på jobbet! Men det är så himla skoj! Idag har jag verkligen skrattat så jag har gråtit vid lunchbordet!! Förstår ni hur mycket jag älskar att jobba tillsammans med dessa knäppa människor!? Haha.

Sen efter jobbet är det direkt till hästarna, och därefter hem och laga mat, duscha och lägga mig. Har knappt suttit framför datorn! Är helt slut!

Väntar fortfarande på att startlistorna ska komma upp tills på söndag. Vill veta vilka tider ja startar nu typ!

Men nu ska jag sova, håller på dö av trötthet! Puss

Okej det här var rätt sjukt...

Jag låg ju på akuten i två dagar i veckan pga att jag fick så fruktansvärt ont i magen! Jag hade ont redan när jag vaknade men tänkte att äh det går över. Dock blev det ännu värre efter att jag hade fått i mig några matskedar fil vid halv åtta på frukosten. 

Detta hände även för ett par år sedan, dock av andra orsaker. Hade nämligen cystor som hade spruckit på livmodern. Jag förklarade detta för läkarna i veckan och sa att det hände för ca tre-fyra år sedan.

Nu kollade jag min FB vad jag gjorde idag för x antal år sedan och får se detta! 

Det är alltså nästan på dagen, fem år sedan det hände!! Vad är oddsen? Och FEM år!? 😳 Det är sjukt!

Men den här gången berodde mina smärtor på tarmvred. Har aldrig haft så ont och det gjorde 10 gånger ondare än för fem år sedan, vilket inte är så konstigt med tanke på orsaken. Men nu mår jag toppen igen! 
Usch hoppas aldrig det händer igen!

Sverige skriver historia.

Vet ni om vad? Jo, för om ca 50 år kommer årtalen 2014-2018 att skrivas i historieböckerna till som de mest inkompetenta åren i Sveriges historia. Inte nog med att Sossarna byter partiledare oftare än vad jag byter underkläder pga alla skandaler, när dom till varje pris nu behåller sin partiledare så blev det den sämsta dom någonsin haft genom åren! Om jag nu MÅSTE välja en av alla deras ledare genom åren, så måste jag faktiskt säga Mona Sahlin. Jag skulle hellre lägga mig på rälsen än att rösta rött! Och säga vad man vill om Mona, men prata, debattera samt få lyssnaren intresserad, ja det kan hon ta mig tusan!
Jag trodde aldrig att detta skulle komma ur min mun men just nu så känns det som luften verkligen är ur mig totalt.
 
Tittar man tillbaka i historian så är det en rad skandaler från Socialdemokraterna. Jag skäms över hur dom hanterade Estoniakatastrofen! (Mona Sahlin) Jag skäms över hur dom hanterade tsunamikatastrofen! (Göran Persson) Jag skäms över att ett parti som 93.4% av Sveriges röstberättiga befolkning, INTE röstade på, har en så stor makt. (Miljöpartiet) VART FÖRSVANN DEMOKRATIN!?
 
Jag skäms över att vara svensk för tillfället. Jag skäms över att Sverige representeras internationellt med en pajasregering som denna! Jag skäms över att man har hittat ministrarna direkt från Ankeborg! Åsa Romson, Magdalena Andersson, Margot Wallström, Gustav Fridolin, Mehmet Kaplan och sist men inte minst, vår genom tidernas största lögnare, Stefan Löfven! Den här regeringen tillsammans med Fi och voila! Katastrofen ett faktum.
 
Mona Sahlin valde att avgå som partiledare efter tobleroneaffären då hon själv ansåg att hon måste se till sitt partis bästa och överlåta posten till någon som gör att partiet återfår sitt förtroende. Tyvärr tänker uppebarligen inte herr Svetsare längre än näsan räcker (Vilket iofs borde ha hjälpt honom på traven efter alla lögner) och gör detsamma. 
 
Socialdemokraterna - Kappvändarpartiet! 
 
 
 

Lite regn har väl inte hindrat oss innan.

Bor man i Borås så får man klä sig efter väder! 😂


Godmorgon på er

Skön sovmorgon har jag haft! 😏 Ska ganska snart åka upp till stallet faktiskt. Har fixardag kl 3 och ska hinna rida två hästar och fixa boxarna innan. Tänkte harva paddocken med Pejji också men just nu är det så mkt hinder och saker i vägen i paddocken så hoppar det. 

Lillis fick behandling i veckan med så idag är det första gången jag ska rida honom efter det. Ska bli spännande. Sen har mamma köpt två helt nya dressyrsadlar igår med! 👌🏼 Dom kommer runt tisdag nästa vecka! Så glad! :D

Men nu ska ja klä på mig och få i mig något innan jag åker. Hörs sen. PussFällperioder


Gud vad hästarna fäller nu! Titta vad fläckig Lillen har blivit haha.

Äntligen hemma!

Efter två dagar på sjukhuset så är det sjukt skönt att komma hem... Har redan gått och lagt mig och ska snart sova. Helt slut.Hoppas ni har haft en bättre dag än jag iaf!
För idag är det min...

 
Då var man 26 år idag! 

Besiktning

Skit, min bil gick inte igenom besiktningen förra veckan btw! :/ Fast det var inte speciellt farligt iofs, spindelleden vänster sida. Dock måste jag ju byta hela länkarmen på min bil eftersom att spindelleden inte går att byta separat på min årsmodell. Är ju ett rätt vanligt fel på bilarna eftersom att VISSA BYGGER ALLT FÖR MÅNGA FARTHINDER OCH GUPP PÅ VÄGARNA!! Förstör bilarna bara mer och mer. Usch!
 
Men ska byta den och sen blir det att tona klart honom! Här är en bild på när jag tonade brorsans bil förra året. Den var helt otonad när han köpte bilen så det är jag som har fixat dit toningen på alla rutor plus boarden på framrutan! Höjer bilen enormt med toning!
 
 
Här har jag tonat även främre sidorutorna plus boardern på framrutan.
 

Blä på vädret!!


Är så trött på det här regnet nu! Ge mig sommar!

"Det var bättre förr."

Jag ramlade över en gammal debatt jag hade med en person på min FB ett par månader innan valet 2014. Då jag  röstar blått och hon rött så blev det en het diskussion. Såhär löd den:
 
Hon: Har man 8 år av misslyckande i ryggen då är de dags att lämna sin post. Under den borgliga regeringen har arbetslösheten stigit till rekordnivåer, skolresultaten sjunkit, och Sverige har fått ett budgetunderskott på 87 miljarder kronor, ojämställdheten har stigit, miljöpolitiken existerar inte, välfärden reas ut till riskkapitalister. Och på de har vi nuon. Sammanfattning ett ända stort misslyckande. 

Sverige behöver en socialdemokratisk ledd regering som arbetar för rättvisa och solidaritet, för jobb, för välfärd, för skola, för jämställdhet, för ett bättre klimat och en bättre miljö, för ett bättre Sverige för ALLA. Länge leve socialdemokratin

Jag skulle hellre gräva min egna grav än att rösta borgligt eller på Sverigedemokraterna.

Mitt hjärta klappar för socialdemokratin och för allas chans till en bra vardag

 
Jag: Du nämner ett resultat efter åtta år men du inkluderar inget i vad som hänt i omvärlden de sista åren heller! Exempelvis, vi hade en finanskris för ett ex antal år sedan. Sverige är starkt beroende av vad som händer i omvärlden. vi har en omfattande utrikeshandel och en finansmarknad som är väl integrerad med omvärlden som även bara ökar för var dag som går. Detta gör att en exempelvis global finanskris kombinerad med en kraftig internationell konjunkturavmattning får betydande effekter på den svenska ekonomin.

Ett sätt att illustrera ett lands beroende av utvecklingen i omvärlden är att betrakta exportens och importens andel av försörjningsbalansens totala omslutning. Den svenska exportens andel har exempelvis ökat från 20% 1990 till uppemot 40% 2007. det gör att en konjunkturnedgång i omvärlden och en minskad efterfrågan på svenska exportvaror får enligt enkel matematisk räkning betydande effekter på produktion och sysselsättning i Sverige. Detta oavsett regering!


Hon: Jag vet att det har varit en finanskris men man kan inte skylla allt på de. Man kan inte skylla de orättvisa skolförhållande på de där barn till rika kan lyckas pga att deras rika föräldrar har råd att betala läxhjälp medans barn till den mindre rika ej ens får denna möjlighet hjälpen ska finnas kostnadsfritt inom skolan så alla har möjlighet att ta del av den.
Att lönegapet mellan kvinna och man har ökat kan inte heller skyllas på den utan måste skyllas på en konservativ och ojämnställd politik som har drivits de senaste 8 åren. Politik för lika lön för lika arbete måste drivas för de är inte ok att man tjänar mindre bara för man råkar födas till kvinna. 
Att alliansen inte har ett intresse för miljöpolitiken kan inte skyllas på det.
Att alliansen anser att de är viktigare att riskkapitalister ska kunna plocka ut vinst framför en välfungerande skola och välfärd beror inte på någon finanskris. 
Att Sverige har näst högst ungdomsarbetslöshet i Europa beror inte heller på de.

Och anledningen till att Sverige klarade krisen såpass bra som Sverige gjorde beror på arvet de tog över efter socialdemokraterna.
 
 
Jag: Så varför hade man lika lön för lika arbete redan under tiden Socialdemokraterna regerade?


Hon: Jag vet att de inte var lika under tiden vi satt vid makten heller men skillnaden är att vi accepterade inte de utan jobbade för att lika arbete skulle ge lika lön oavsett kön och ett jämställt samhälle.
Under alliansens tid vid makten har detta arbete
 gått bakåt i en skenade hastighet i stället för framåt och dessutom har man än mer delat in samhället i könsroller via RUT-avdraget, kvinnor ska jobba inom lågbetalda kvinnodominerade branscher medans männen inom högbetalda mansdominerad branscher. Detta är en konservativ och jämställd politik som socialdemokratin ej accepterar. Vi ska driva en feministisk politik vilket vi gjort hela hela tiden där de ska bli lättare för kvinnan att komma in i mansdominerade branscher, de ska finnas kollektivavtal som garanterar lika lön för lika arbete.
Skatterna behövs höjas (speciellt för höginkomsttagarna) då detta är till för att finansera en bättre skola och en bättre välfärd.
 
 
Jag: Då undrar jag även, eftersom att du bara ser moderaterna som ett enda stort misslyckande med högre arbetslöshet och sämre välfärd, kan du då ge mig en förklaring på denna statistik. Jag vill ha en konkret förklaring av dig då du vid flertalet gånger nu har redovisat saker som ej stämmer.
 
 
 
 
Hon: De siffrorna du visar upp är baserade på de ni gömmer undan i fas 3 och man kan på lång väg läsa sig till att de inte är en objektiv undersökning på språket som används i den. Jag inser att jag kommer inte kunna omvända er och de är inte mitt mål för ni räknas till moderaternas kärnväljare. 
Men att sitta och försvara ett 8 års långt misslyckande där skattesänkningar och privatiseringar har varit viktigare än skolan och välfärd de är långt ifrån okej enligt mig. 
Privatiseringarna inom skolan har gått så lång att eleverna vet inte från dag till dag om det ska hänga en lapp på dörren om att skolan är nedlagd pågrund av att den ej går med tillräcklig vinst. Välfärden går på knä pga alla privatiseringar, då riskkapitalister tycker de är viktigare att kunna ta ut vinst än att se till att de äldre ej blir undernärda. 
Den rike som har råd får förutsättningar. Men den som är som mest utsatt i samhället blir lidande, den sjuke, den gamla, den som hamnat långt ifrån arbetsmarknaden, den som är beroende av sin skola och den som är beroende av sin vård, ja alla dessa blir lidande. 
Kommuner som är styrda av socialdemokrater ligger bra till när de gäller arbetslös och skola.
Tyvärr styr kapitalism och framför att många människor ego idag och detta accepterar inte jag och inte socialdemokraterna då vi strävar efter rättvisa och solidaritet. Med dessa ord lämnar jag här och de är att i eftermiddag lägger jag min röst till socialdemokratin, för rättvisans skull och för solidaritetens skull. Med det säger jag tack och hej."
 
 
Jag: "Är jag inte värd att lägga energi på för att jag är knallblå moderat menar du? Okej det säger desto mer om Socialdemokraterna som parti än om vi blå. Vi respekterar åtminstone de rödas politik och har inget tunnelseende som du har!
Du vin
ner aldrig röster på att skriva som du gjort ovan! Du vinner aldrig röster på att nedvärdera en annans politik! Du vinner aldrig röster på att aldrig kunna acceptera att även ni gör fel!

Du har skrivit om hur mycket sämre Sverige har blivit med nuvarande regering och du är inte blyg med att gång på gång upprepa detta, men när jag ber om en källa så undgår du frågan precis hela tiden. Du har inte EN ENDA GÅNG i någon av dina inlägg egentligen svarat på mina frågor förutom att hylla Socialdemokratin till skyarna!

När jag konfronterar dig med en statistik där man SVART PÅ VITT får se skillnaden skyller du bland annat på att det inte är en objektiv undersökning på grund av SPRÅKET!! (Tips, källkritik, ibland är den korrekt!)
När jag sedan istället ber dig om en korrekt statistik enligt dig så slingrar du dig ur ämnet ytterligare en gång och menar på att du inte vill lägga ner energi på en knallblå moderat. Du kan alltså inte finna det bevis du letar efter.

Och en sak till. Varför engagerar du dig i politik om du inte kan debattera med de som har en annan ideologi? Politik inkluderar debatter med motståndare men det gäller att man är mottaglig för det, inte vända ryggen till så fort man får slut på argument och mena på att man "bara är en knallblå moderat du inte kan omvända ändå". Det är långt ifrån moget handlingssätt ur min synvinkel om man vill framställa sig som representabel politiker.

Och det var trots allt du som startade debatten."

 
Jag hade väldigt gärna åter ha en debatt med den här personen idag. Jag har nämligen så mycket följdfrågor jag skulle vilja ha svar på. Jag menar hon måste ju se en påfallande skillnad på samhället med Stefan Lögnen. Jag hade velat fråga om hon är nöjd med resultatet hittills. Att dessa föregående åtta misslyckade år nu har vänt när vi har en sådan förtoroendefull regeringschef man kan lita på. 
Och exempelvis det med alliansens såkallade brist på miljöintresse. Åsa Romson har ju gjort ett helt fantastist jobb hittills. Målat sin båt med giftig färg, jämförelsen med Auschwitz, twittern att hennes viktiga möte kan bli försenat pga terrorn i Paris och ja, ni vet allt det där vanliga.

På tal om att Sossarna vill driva feministisk politik... För er som inte har läst Fi:s partiprogrram så klicka här! Läs och kom sedan tillbaka och tala om ifall även ni är lika positiva. Det är ledsamt hur man vaknar upp på morgonen och ser hur Sverige dag för dag bryts ner av denna inkompitenta regering.
 

Näe, det VAR bättre förr! Reinfeldt och Borg, ni är saknade!!💙

Hälsning från badet
Färdigbyggt

Sådär! Efter typ hundra år så är jag äntligen klar med banan! Ska ut och hoppa nu men hörs sen!100 frågor om mig

1. Hur gammal är du om fem år? Tyst...

 2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Min Pompeji

 3. Hur lång är du? 1.77m

 4. Vilken är den senaste filmen du sett? Dead silence

 5. Vem ringde du senast? Mamma

 6. Vem ringde dig senast? Emilia

 7. Hur löd det senaste sms:et du fick? ”Ahaaa"

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? SMS

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta

10. När såg du senast din mamma? Nyss

 11. Vilken ögonfärg har du? Grön

12. När vaknade du i dag? 09:30 typ

 13. Vilken är din favoritjulsång? Har ingen

14. Vilken är din favoritplats? Sängen

15. Vilken plats föredrar du minst? Vet inte

 16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Kvar i Borås!

 17. Vad skrämde dig om natten som barn? Min lampa haha! Blev så rädd för den så pappa fick tillslut ta bort den hahaha!

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Pompeji!

19. Hur stor är din säng? Hmm vet inte, 1.10 bred kanske?

 20. Har du stationär eller bärbar dator? Både och.

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Näcken är jag!

22. Hur många kuddar har du i sängen? En, och dessutom platt som ett frimärke..

 23. Hur många landskap har du bott i? Ett

24. Vilka städer har du bott i? Ett

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Spela roll

 26. Är du social? Japp

27. Vilken är din favoritglass? Blåbär

28. Vilken är din favoritefterrätt? Allt!

29. Tycker du om kinamat? Japp

30. Tycker du om kaffe? Nej

31. Vad dricker du till frukost? Inget

32. Sover du på någon särskild sida? Mest vänster

33. Kan du spela poker? Nej

34. Tycker du om att mysa/kela? Ja

35. Är du en beroendemänniska? Ja

 36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej

37. Vill du ha barn? Ja

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska såklart, och förstår lite ungerska

39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja två gånger

 40. Föredrar du havet eller en bassäng? Hav

41. Vad spenderar du helst pengar på? Bensin och hästarna

 42. Äger du dyrbara smycken? Nej

 43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Inget speciellt

 44. Kan du rulla med tungan? Nej?

 45. Vem är den roligaste människan du känner? Känner ett par!

46. Sover du med gosedjur? Nä

47. Vad har du för ringsignal? Iphones original

 48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja

 49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? En kapsyl till min jordgubbscider

 50. Flirtar du mycket? Nej

51. Kan du byta olja på bilen? Absolut

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej och det förvånar mig!!

 53. Vilken var den senaste boken du läste? Läser inte böcker

 54. Läser du dagstidningen? Nej

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej

56. Dansar du i bilen? Öh...

 57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Vem kommer ihåg det!?

 58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ingen aning

 59. När var du i kyrkan senast? Skolavslutningen i nian

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Sven

 61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Aldrig

 62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Jadu

63. Vad lyssnar du på just nu? Inget

64. Har du varit med i tidningen? Ja

65. Vad är det konstigaste du ätit? Hmm... Vet inte?

66. Vem såg dig naken senast? ;)

 67. Vad är det för färg på din tandborste? Vit/blå

 68. Hur imponerar man på dig? Mogen, manlig, luktar gott, social

 69. Vem ringer du när du är arg/ledsen? Ingen

 70. Har du någon piercing? Fem i öronen, en i tungan och en i naveln

71. Din största vinst? Min älskade Pompeji!!

72. Civilstånd? Ledig

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen? FB, min blogg, youtube typ.

74. Är du fåfäng? Ja

75. Ångrar du någonting du gjort? Ja

76. Hur gammal är din pappa? 68

77. Vilket är ditt drömjobb? Veterinär.

 78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? Har väl alla.

79. Vad har du haft för husdjur? Haft ett marsvin, annars mina tre hästar.

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? Jag har Borderline.

81. Svär du ofta? För ofta!!

82. Sverige när det är som bäst? Sommarn!

83. Kan du åka slalom? Ja jag har åkt skidor sen ja va liten.

 84. Vad har du ätit i dag? Allt möjligt.

85. Vad har du för utbildning? Samhäll/samhäll om man menar skolan.

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Min högra lilltå

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Mycket

88. Vilken är din bästa egenskap? Omtänksam och tänker för mycket på andra än mig själv i första hand. Glad och social.

89. Vilken är din sämsta egenskap? Behandlar andra så som dom behandlar mig istället för att inte bry mig. Tar åt mig lätt. Har ett explosivt humör och kan få utbrott på minsta lilla.

 90. Nämn två historiska personer som intresserar dig? Öh jadu!

91. Saknar du något? Inte just nu.

92. Är det viktigt att fira födelsedagar? Äh

 93. Vad gör dig ledsen? Orättvisor, skitsnack, förutfattade meningar.

 94. Vad gör dig glad? Min bästa Pompeji! 

 95. Har du varit gift eller förlovad? Nä

96. Vad ska du göra i helgen? Sova

 97. Vad är det knasigaste du gjort? Utmanade en kille som hamnade bredvid mig i rödljusen längst fram i kön på den tiden jag hade EU-moppe! (Han hade en 2000 kubik tävlingsmotorcykel!) Varvade lite på gasen innan det slog om till grönt, gissa vem som vann? ;) Haha!

 98. Vad har du för laster? Va?

 99. Vem är din förebild? Ingen

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Spela Hayday


RSS 2.0