Fullt upp!

 
 
Ja idag har det verkligen varit fullt upp för min del!

Direkt efter att jag vaknade så gick jag ut och fixade min baslåda i bilen som glappar, Basen hoppar in och ut precis hela tiden när jag kör nu för tiden och det är så SJUKT irriterande!! Tog ur alla sladdar var för sig och klippte dom och kopplade in dom igen i slutsteget, och gjorde samma i säkringen framme vid batteriet. Får hoppas att det funkar bättre nu!

Efter det så åkte jag ner till stan eftersom att jag hade ett återbesök efter ett halvår på Borås Beauty. Har ju en kosmetisk 3D-ögonbrynstatuering då jag verkligen inte har några bryn!! Detta är faktiskt ett av de bästa beslut jag gjort! Helt otroligt var nöjd jag är och så SKÖNT det är att faktiskt vakna upp och ha helt perfekta färdiga bryn! Me like!

 

Därefter så var jag ute och sprang en halvmil. Har gått upp så äckligt mkt i vikt nu så nu får det vara nog!! Usch vad pulsig jag är nu, blä!! Så nu blir det hårdträning och slut på sötsaker och annat skräp.

Efter att jag var ute och sprang så åkte jag upp till stallet för att ta in pållarna så dom fick vila en stund. Sedan åkte jag och Johanna ut och övningskörde. Hon börjar bli duktig nu! ;* Roligt att se framstegen.
 
Efter övningskörningen så var vi ute och red en skrittrunda Johanna, jag och de två nya som kommit till stallet. Helt underbara människor som kommit till oss nu! Så himla skönt!!

Sedan ska jag ju tävla i morgon och SÅKLART så har Charlie trampat av sig en framsko såhär dagen innan… -.- Som tur var så kunde Aldis komma ut och slå på tappskon bara ett par timmar efter att jag skrek hjälp på Facebook, haha! Dom ska skos om på måndag så kunde inte Charlie hållit sig en dag till! ;@
Blir Länghem i morgon i LB:1 och LA:1. Startar ca kl 14 och 16. Fördelen med dressyr, oftast sovmorgon! Haha!

Sov gott!
Puss

Galoppombyten

Lillen har börjat lära sig galoppombyten nu!! Ja visst ni kanske tänker att wow, big deal för en sjuåring... Men för oss är det faktiskt stort. Jag har inte kunnat rida honom utefter utbildninsskalan gentemot hans ålder eftersom att han har växt så otroligt ojämt! dag är han ju 1.73 och fortfarande ojämn... Han ligger alltså efter utbildningsmässigt och det pga mig själv. Men nu har han som sagt börjat att komma ikapp och galoppombyterna börjar vi få kläm på mer och mer. Visst det är inte helt rena men det kommer!! 
 
 

Häjhäjhäj! ;D

Alla hästarna ridna för dagen idag igen dårå! Fullt upp när man har tre hästar som ska ha toppkondis alltså! 

På söndag så startar jag LB och LA med Bullen i dressyrtävlingarna i Länghem. Hade anmält Lillen också men stök honom i sista sekund... Jag behöver ha typ 38 personer med mig om jag ska ha med mig båda hästarna haha... Shit vad dom är jobbiga att ha med ihop. Dom skriker till varandra precis HELA tiden och koncentrerar isg verkligen inte inne på banan... Suck. 
 
Men eftersom att Bullen är mer i kondition idag än vad Lillen är så blev det honom. Lillen ska börja tränas ordentligt nu när alla är hemma från betet igen. Hade en person som red Lillen så SJUKT HIMLA BRA när han stod på betet så han ska fortsätta att rida till Lillen nu framöver också nu varannan vecka är det tänkt. Helt magiskt att se dom två ihop!! 
 
 

Rösta på Peder!!

Allihopa som läser min blogg!! Ni går väl in och röstar på Peder va!?

RÖSTA HÄR!!!!

Trött Bulle

 

OS-ritter!

Vad är det med ryttarna på OS egentligen!? Två stycken blev diskade häromdagen i hoppningen pga att dom spöade hästarna för mycket efter att dom vägrat på hinder. Eller ja den ena slog sin häst med spöt bakom sadelläget tre gånger efter att den vägrat, och den andra tryckte in sporrarna gång på gång på gång efter att han vägrat ur sig. Det är bra att dom blev diskade, men vad gör det!? Dom var ju redan uteslutna! Så det straffar ju dom ingenting egentligen... Dom borde blivit uteslutna ur laget också och inte bara individuellt.

Och sen välkända Penelope, som behandlade sin häst så fruktansvärt illa i GBG Horse Show på framridningen, startade sin häst även när den hade kolik dagen innan och stod med 60l dropp! Hur, HUR, kan man ens överväga att starta då!? Hon ramlade iofs av. Karma! Hon är inte känd att behandla hästarna väl sen innan!


Men finns det sånna som Adeline Cornelissen som utgick från sin ritt för att pållen inte kändes hundra efter ett insektsbett! Hästen blev biten av en spindel och svullnade upp på ena sidan av huvudet och fick feber. Febern gick dock över snabbt och hon gjorde ett försök dagen efter inne på arenan, men valde att avbryta ritten.

”Min kille, min vän, hästen som har gett allt för mig under hela sitt liv förtjänar inte detta… Så jag hälsade och lämnade arenan”, skriver Adelinde.

DET är respekt!


 

 

Nytt täns!

 
Köpte ett nytt träns till Bullen i förrgår! 😍 Tränset jag har nu på dressyrtävling är så dassigt då det var dags för ett nytt. Vi kommer bli snyggast!! 😍 Nästa tävling är ju i Länghem den 28de. Då rider jag både LB:1 och LA:1.
 
 

Oj vilken effektiv uppdatering!

Eller inte…

Men nu ligger jag faktiskt sjuk i feber, öroninflammation och hosta. Fått penicillin dock så jag hoppas på ett snabbt tillfrisknande. Vill ridaaaa.

Nästa tävling är också bokad! Länghems dressyr med Bullen. Hade anmält mig med Lillen också men vill träna mer eftersom att han har vilat så mkt nu under sommaren. Sen ska jag troligtvis till Herrljunga på hoppning med Bullen med.

Annars mår alla pållarna toppen. Älskar min Pejji av allt, om ni inte redan visste det! Kan ju aldrig nämnas en gång för mycket! ;)

Nu ska jag sova. Har gjort det i tre dagar i sträck nu så lika bra att fortsätta. Hörs när jag är bättre. Puss


RSS 2.0