ACG Accent!

Var på julfest/julbord igår med världens bästa ACG!! Det var så sjukt kul!! (Okej nollningen var rätt okej också faktiskt, fick stå och läsa upp massa dåliga skämt inför alla, blev ju fast detta året även om jag jobbat där i snart tre år.)

Var en riktigt bra kväll!! Vi pratade ihop oss vi tjejer i produktionen och började med att ta ett par fördrinkar hemma hos Johanna som bor nära jobbet, innan vi tog oss till ACG för minglet kl 17:00 och därefter middagen en timme senare. Så himla roligt hade vi ihop!
 
 
Det var den bästa kvällen på länge! Tänk vad det gör mycket när man älskar sitt jobb och sina underbara kollegor. Skrattar alltid med dom varje dag och har aldrig en en uns söndagsångest bara för att det är måndag och ny arbetsvecka dagen därpå. Stannar aldrig hemma för lite huvudvärk eller migrän utan är jag hemma från jobbet, då kommer inte jag upp ur sängen och kan heller inte ens åka till stallet. Kan man det så kan man jobba också anser jag! Senast var när jag låg däckad i feber, öroninflammation och hosta. Sov nog 58 timmar i sträck tror jag haha.
 
Men ja gårdagen var succé!!
 

Kommentarer

Kommentera här.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)

URL/Din bloggadress:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0