Anna Book goes crazy

Okej sedan jag började lyssna på Tack för kaffet så har jag också fått höra en hel del om hur Anna Book är som person. Eller ja, rättare sagt hur hon skriver och svarar folk hit och dit på sin instagram. DET ÄR SJUKT!! Jag trodde aldrig att hon var en sådan person som jag har fått ta del av nu på sista tiden. Även på en skvallerblogg jag läser skrivs det om henne och hur otrevlig hon är mot läsare som INTE ENS GJORT NÅGOT FEL!? Hon blockar personer hit och dit för saker som man inte ens förstår varför hon tar illa upp på!?
 
Kolla här:


Skämtar hon eller? Vad EXAKT anser hon polisen skulle göra åt det där? Omg... Eller läs bara det HÄR inlägget där hon svarar en läsare som bara frågar om det hon skrev var reklam? På riktigt finns det någon som ens förstår varför hon reagerar som hon gör!? Eller det här! Ja det slutar ju aldrig!!
 
Därför bestämde jag mig efter allt det här jag hört från "Tack för kaffet" (VÄRLDENS roligaste och bästa podd btw!!!) och allt jag läst från internet ang Anna Book och hur hon är osv, att göra ett litet test! Ni som är hästintresserade vet säkert vad stjärnhoppningen är, och att det är flera kändisar som har varit med och deltagit inför finaln på Friends Arena som var nu för ett par veckor sedan. Anna Book var ju en av dom. Hon vann dock inte tävlingen (och tyckte därför att domarna borde skaffa sig glasögon, haha!)
Men när nöjessidorna la ut trailern där dom hoppar en Pay&Jump tillsammans med ridskoleryttare, så lät inte kritiken vänta utan dom överöstes med kommentarer ang hästarnas välbefinnande! Jag håller verkligen med för det var ingen vacker syn... Efter all kritik så ändrades ju finalen från tidshoppning till stilhoppning.
 
Men som sagt, efter att jag har hört hur Anna Book är så kände jag att vaf*n, jag måste se om det verkligen stämmer att hon verkligen är sån som dom beskriver! Så jag gick in på hennes Instagram, valde en bild där hon rider och skrev detta: "Hur ställer du dig till inför trailern inför Stjärnhoppningen, den när man ser när du står och apploderar till Pay&Jumpenni var på som har fått en massa kritik?" 

Jag blev blockad!! Jag bad min arbetskompis Johanna gå in på hennes instagram och se om hon svarat på min fråga, men den var självklart raderad. Hon ÄR verkligen konstig!! 

Och ja, det var mitt mail som Woolke läste upp i "Tack för kaffet" i avsnitt "#299 Denkson." Kul att dom tog med det haha! Men ja, hon ÄR psyko.... Sjukt...

Kommentarer

Kommentera här.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)

URL/Din bloggadress:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0