Dressyrträning barbacka

Ja det gick ju det med! Var ju måndag igår vilket betyder dressyrträning igen i Kinnarumma. Och som alla nu vet så har jag som sagt ingen sadel till Lillen och det betyder i sin tur att jag fick rida passet barbacka! Haha. Självklart hade jag ju pratat med min tränare innan om det var okej.
 
Vi tränade på lite det som jag haft problem med sista tiden. Eller ja övningarna som gör att allt tar stopp och han bara stannar. Det är inte så stora saker i och för sig, exempelvis att rakrikta honom på voltspåret och få UPP huvudet lite så han inte dyker, men att ändå bara få TRÄNA! 

Lillis stannade inte en enda gång och krånglade inte på HELA passet! 😍 Han var lätt och luftig fram, öppnorna i båda varven längs långsidorna bara flöt på i samma tempo och rytm och 10-metersvolterna med mycket samling i galopp var bara superlätt. Sen VET jag ju inte exakt om det är för att jag inte får ihop honom på samma sätt barbacka som i sadel, för det är ju faktiskt skillnad i slutändan... Men ja det gick ju bra så man får ju se det positivt!
 
Däremot har jag en fruktansvärd rövaskav idag så jag knappt kunnat sitta hahaha! Det är skillnad på att rida dressyr för sig själv, än ett tufft pass på 45 minuter! Så idag blev det till att promenera med alla pållarna. Pompom är frisk och pigg som en nötkärna och Bullen har jag börjat trava på nu och han känns mjuk i kroppen, så bara jag hittar en ny sadel till Lillen så är allt som vanligt igen!
 
 
 

👆🏼🔝

Ett filmklipp publicerat av Nathalie Safko (@nathaliesafko) Dec 4, 2016 kl. 7:54 PST


Kommentarer

Kommentera här.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)

URL/Din bloggadress:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0