Min hoppsadel

Jag har 5 sadlar just nu. Tre stycken Santa Cruz lepopold, efter att jag nu har sålt en av dom, annars hade jag fyra haha! Den tredje är även den till salu så hör av er om ni är intresserade!! Hade ALDRIG sålt den om Lillen inte hade växt ur den! (Så meningen är egentligen att jag ska ha två, en till Bulle och en till Lillen, så den tredje som är Lillens gamla är till för försäljning.)

Sen har jag en Santa Cruz Celine som jag fick med min bästa medryttare Anna till Pejji, som passar honom PERFEKT! Samt en Lippo Fazzino till Bulle i hoppningen som är utprovad till honom för ca tre år sedan.
 
Idag så passar den dock inte alls... Och nu sista tävlingen i Essunga när jag vann båda klasserna så hade jag Annas sadel till honom istället för Lippon... Jag har letat efter en CWD ett tag då jag är nedkärad i den sadeln, och har varit fullt inställd på att sälja min Lippo efter att jag har hittat en CWD som passar.
 
Men så slog det mig, att det går ju för tusan att byta koppjärn på den sadeln! Jag har aldrig haft en sadel där jag kan byta järn själv utan jag har alltid sålt sadlarna när dom inte passat. Så häromdagen när det slog mig, så åkte jag direkt till Hööks och köpte ett annat järn. Det han har nu är MW och det är för trångt... han är mycket mer musklad idag än vad han var när jag provade ut sadeln med sadelutprovare. Så jag köpte ett koppjärn i XW och bytte. Jag red honom i sadeln med bara ett ljust schabrak samma dag för att se hur svettmärkerna blev på schabraket och kände även med händerna hur sadeln låg (Är faktiskt grym på att känna hur sadlar ligger på hästarna, det sa tom sadelutprovaren sist när jag förklarade hur jag tyckte redan innan alla sadlar lades på hästarna och allt stämde haha!) och det blev ju HUR bra som helst!! Jämn och fin precis överallt där sadeln ligger an, så är så himla glad nu för jag har inte ridit i Lippon sen i vintras eftersom att han bara spände sig så när jag red honom i den. Så nu kan jag använda den igen och jag slipper köpa en ny sadel! Yäääy! :D
 
 

Kommentarer

Kommentera här.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)

URL/Din bloggadress:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0