Marabou polka!!

Plötsligt händer det!
Ni som känner mig vet säkert också vilken godisgris jag är! ;D ÄLSKAR godis och framför allt är jag såld för choklad. 
Marabou hade för några år sedan en ny smak på marknaden; Marabou polka! Behöver jag ens skiva mer? GODASTE chokladen som dom någonsin kunde producera på marknaden! Jag vet inte ens hur många sådanna chokladkakor jag köpte på mig under den periodern. Jag minns faktiskt inte ens vilket år första gången som lanserade den, men det var i alla fall allt för längesedan!!

I alla fall så var den smaken aktuell i enbart en period, tyvärr... Har saknat den sjukt mycket och senast i somras så stod jag och velade vilken smak jag skulle välja i godishyllan och sörjde över Marabou polkan som verkade vara försvunnen för alltid... Dom brukar ju ha årssäsonger med smaker som jordgubb på sommaren och kanel och någonting på vintern, men polkan har ju aldrig kommit tillbaka.
 
Så IDAG, när jag gick in på Coop för att köpa bladspenat (Vet men jag har det till ALL mat haha, nyttigt och mättande!) så SÅG JAG ATT MIN KÄRA POLKAGRISCHOKLAD ÄR TILLBAKA!!!
 
Jag köpte två stycken 200g haha!! Herregud vad jag ska frossa nu va! Äntligen efter alla dessa år är den änligen här igen!! Förhoppningsvis för att stanna, eller i allafall komma tillbaka under en speciell period varje år! NOMNOMNOM!!
 

Kommentarer

Kommentera här.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)

URL/Din bloggadress:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0