Taggad

Har min första starttid kl 11 nu på söndag i Gnosjöandan. Bullen kändes jättemjuk och fin när jag red honom igår! Det har ju kommit en del snö så jag gjorde något i paddocken som jag ALDRIG brukar göra, och det kändes fruktansvärt ovant... Gissa vad?
Jo, jag red på en VOLT varv på varv! Vår paddock är ju så enormt stor (40x60) och jag rider ALDRIG på volt i vanliga fall!! Jag rider alltid huller om buller och hit och dit haha! 🙈 På ett sätt så är det ju en nackdel eftersom att jag aldrig egentligen lägger fokus på hörnpasseringar eller mindre volter... Jag menar hade vi haft en paddock på 20x40 som är normalstandard så hade jag ju troligten fokuserat mer på 10-metersvolterna och träna betydligt mer på mindre ytor. Allt känns plötsligt så litet när man kommer in på en liten 20x40-paddock på tävling när man har en så enorm bana att rida på till vardags.
 
Att sitta och galoppera och trava på den där 15-metersvolten jag tragglade på häromdagen kändes SÅÅÅ konstigt!! Men ska i fortsättningen träna mer så att kortsidan på vår paddock är långsidan, och rida program mycket mer. Då kommer ju allt naturligtvis bli så mycket lättare när jag väl rider programmen på tävling. Snart känns det som att jag borde lämna LB:1 bakom mig...
 
 

Kommentarer

Kommentera här.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)

URL/Din bloggadress:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0