Gnosjöandans ridklubb

...eller vad den nu heter haha! Anmält mig dit nu i helgen. Det är i både LB:1 och LA:1 med Bullen. Tränade programmen igår och ja det gick väl som det alltid brukar. Det är bara galoppen som är dålig... Jag tränar och tränar och tränar på att få den rundare och med bakbenen mer under honom, men i VARENDA protokoll så drar galoppen ner mina procent!! Men ja jag vet ju varför och jag förtjänar ju det, men någon gång vill man ju känna skillnad. Galoppen på honom är väldigt fyrtaktig och rak. Han blir lixom så "still" i hela kroppen i galoppen och jag tränar på att få honom mer rund, jobba med hela kroppen och få bakbenen mer under honom. Det är ju exakt det som står i varenda protokoll så det är ju ingen nyhet direkt. Funderar på att lägga ner honom mer i galoppen i lägre form så han kommer upp mer i ryggen. Det kan ju dra ner procenten dock pga att formen blir lång och låg, men det skadar ju inte att testa. Får se lite hur det känns i uppvärmningen nu i helgen. Återkommer! Puss
 
 

Höst!

Och världens goaste fluffigaste sötaste öron! <3
 

Dagens sanning!

 

Lediga stallplatser!

Efter att ägaren till de två islandshästarna som skulle kommit till oss efter sommaren nu köpt en gård (Inte lite avundsjuk på henne haha!) så betyder det att vi har två platser lediga hos oss på Brämhults Ryttarsällskap igen! Vi är en förening med totalt 14 boxplatser. Om du är intresserad i att stå hos oss och bli en i vårat underbara gäng så tveka inte att höra av dig. Vi är allt från tävlingsryttare i både hoppning och dressyr, körkuskar, skogsmullar och allroundryttare. Vi har enorma fina hagar, paddock på 40x60, uppvärmd sadelkammare, torkrum, varmvatten, spolplats, stor hinderpark... Kontakta Anna Grudén 070 913 72 23 om du är intresserad! 

 

Lyckad Pay & Jump!

Trots en något geggig framhoppningsbana och kallt väder med lite duggregn så var det många fina ritter, glada människor och god stämning! Vi skulle ju skänka 10 kronor per start till bröstcancerforskningen och efter att sista ekipaget red i mål så hade vi totalt samlat ihop 400 kronor! Så nöjd med dagen!!

 

Klar med förberedelserna...

Phu nu är jag trött… Jag har skrivit proppen/inbjudningsblanketten på FB, lagt ut propp på TDB, tagit emot alla anmälningar, fixat startlistorna, lagt ut dessa på hemsidan och skrivit in dessa i vår FB-grupp, ritat bana, besvarat frågor, harvat paddocken, byggt och dirigerat folk i banbygget idag, åkt ut och slagit ner skyltar, förberett rosetterna på gallerstället, fixat banskisserna och ritat upp anläggningsskissen på tavlan utanför paddocken… Heeelt slut nu! Men nu är i alla fall allt klart inför i morgon. Då ska jag vara domare.

Rosa Bandet-hoppet!

Hej sötnosar! ;D
Nu på söndag ska vi ha en Pay&Jump på hemmaplan! Jag är den som tar emot anmälningar och fixar uppdateringen på hemsidan, lägger ut på TDB och fixar startlistor samt ritar/bygger bana. Är den enda i stallet som tävlar i hoppning så det blir lite naturligt att det hamnar på mig haha. 

Vi har över 40 starter i helgen, och det är ju HUR roligt som helst!! Eftersom att det är oktober så har vi ett Rosa-Bandethopp. Det betyder att 10 kronor från varje start vi får skänker vi direkt brödtcancerforskningen. Dessutom har vi fina rosa rosetter man kan köpa på plats! Så vill du göra en god gärning och samtidigt skänka en slant till cancerforskningen OCH komma till en Pay & Jump där du får all tid i världen att hoppa klart banan oavsett hinderfel, unghästsnälla hinder och massa god fika och underbara människor, så anmäl dig du också! ;D Detta kommer bli så himla bra!
 
 
 

Kung Julian

Han går från klarhet till klarhet den här lille killen! Visst är han pampig!?
 
 

RSS 2.0