Tillbaks till verkligheten!

Hej hej hej! Det var ett tag sedan va? 
Alltså jag har haft så sjukt mycket att göra! Hinner knappt andas... Mina dagar har alldeles för få timmar och detta är första gången jag fäller upp locket på min dator på jag vet inte hur många dagar... Börjar ju fem på morgonen så det är bara att gå upp tidigt, jobba (oftast över med) sen hem, utföra ärenden i den mån jag hinner, sen hästarna, sen hem, duscha laga mat och sova! Upp och samma sak nästa dag. Jag hinner knappt med nååågonting!!
Igår hade jag sjukt ont i huvudet när jag vaknade... Det sprängde och jag var även dålig i magen, men åkte till jobbet ändå. Är inte den som stannar hemma för minsta lilla löjliga sak typ, och det släppte ju faktiskt efter frukost så det var ju lugnt sen. 
 
Hästarna är tillbaka i sina vinterhagar igen i stallet, och snart kommer de sista nya hästarna in till Brämhult och det ska bli så himla kul!! Jättegoa människor och supersnälla och söta hästar! :D Det är alldeles underbart att komma till stallet nu!
 
Men nu ska jag sova faktiskt, ska tävla Lillen i morgon för första gången på flera månader. En LB:1 blir det och jag startar näst sist i klassen så det är ju perfekt. Ser det som en träning i morgon och jag vet INTE vart vi kommer hamna i procent. Charlie ligger ju alltid mellan 68-70% jämt så där förväntar jag ju mig dom resultaten, men Lillen vet jag faktiskt inte alls, det kan gå hur som helst med den grabben haha!
 
Men nu ska jag lägga mig. Ska bli bättre på att slänga in inlägg här med. Vi hörs!
Puss

Älskade älskade Pejji!!

Åh min bästa bästa vän!! Herregud vad jag älskar den här hästen... Det finns inte en dag jag inte tänker på just honom när jag vaknar på morgonen, och det är bara honom jag skämmer bort och skänkt hela mitt hjärta till... Finns inga ord på hur mycket jag älskar älskar ÄLSKAR honom!! Han är inte bara en häst för mig, han är en bästa vän och någon som är en så stor del i mitt liv så jag verkligen inte kan förklara det...

 
Han har den här sommaren lagt på sig mycket mer i vikt än förra sommaren, och jag är så oerhört glad över att han har gjort det!! Gamla hästar har ju svårare att lägga på sig, och förra året var han dålig på att sätta hull inför vintern. Men den här sommaren har han fått en jättegosig kagge och han är pigg och glad i övrigt. Är han lycklig så är jag lycklig!!! Världens allra bästa älskade häst!!! 23 UNGA (!) år är han nu och när man ser på honom så kan ingen tro att han är mer än 10-12 år! Fantasiskt vilken livsglädje den hästen har. Herregud vad jag älskar honom och ni kan inte ens föreställa er hur mycket han påverkar mitt liv och vad han betyder för mig... Skulle offra mina armar och ben för den här hästen... ❤️

When I'm with you, I'm happy to be someone!
Älskade älskade du... Min bästa vän! Mitt allt!!!
 
 

Lite hoppning

Hoppade häromdagen med Bullen. Hade ingen speciell övning som jag brukar ha den här gången med ett syfte, utan hoppade bara några språng för att hindren fanns i paddocken helt enkelt. Bytt bett honom nu med så rider på ett tredelat eggbett. Brukar iofs byta bett då och då och har ridit Bulle på allt från bubbelbett, rakt, tredelat, koppar/sötmalmsbett, baucherbett, hackamore, kimblewick, novabett, appelmouth med parellstänger... Han funkar faktiskt bra på nästan allt och känner inte direkt någon skillnad på de olika betten förutom novabettet då han blev stum i munnen. Tycker det är bra att variera ibland då det blir olika tryckpunkter på olika bett.
 
Något jag ALDRIG skulle sätta i munnen på mina hästar är tvådelade bett eller pessoabett. Framför allt pessoabett tycker man att folk borde ha mer kunskap än att sätta sånt skit i munnen på sina hästar...
 
 

RSS 2.0