Tillbaks till verkligheten!

Hej hej hej! Det var ett tag sedan va? 
Alltså jag har haft så sjukt mycket att göra! Hinner knappt andas... Mina dagar har alldeles för få timmar och detta är första gången jag fäller upp locket på min dator på jag vet inte hur många dagar... Börjar ju fem på morgonen så det är bara att gå upp tidigt, jobba (oftast över med) sen hem, utföra ärenden i den mån jag hinner, sen hästarna, sen hem, duscha laga mat och sova! Upp och samma sak nästa dag. Jag hinner knappt med nååågonting!!
Igår hade jag sjukt ont i huvudet när jag vaknade... Det sprängde och jag var även dålig i magen, men åkte till jobbet ändå. Är inte den som stannar hemma för minsta lilla löjliga sak typ, och det släppte ju faktiskt efter frukost så det var ju lugnt sen. 
 
Hästarna är tillbaka i sina vinterhagar igen i stallet, och snart kommer de sista nya hästarna in till Brämhult och det ska bli så himla kul!! Jättegoa människor och supersnälla och söta hästar! :D Det är alldeles underbart att komma till stallet nu!
 
Men nu ska jag sova faktiskt, ska tävla Lillen i morgon för första gången på flera månader. En LB:1 blir det och jag startar näst sist i klassen så det är ju perfekt. Ser det som en träning i morgon och jag vet INTE vart vi kommer hamna i procent. Charlie ligger ju alltid mellan 68-70% jämt så där förväntar jag ju mig dom resultaten, men Lillen vet jag faktiskt inte alls, det kan gå hur som helst med den grabben haha!
 
Men nu ska jag lägga mig. Ska bli bättre på att slänga in inlägg här med. Vi hörs!
Puss

Kommentarer

Kommentera här.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)

URL/Din bloggadress:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0