Alias Kamomill

Åååh... Satt och tänkte på alla hästar jag provred för många många år sedan innan jag hittade Bullen... Det var ju en häst jag verkligen föll för på ett ställe där jag provred 4 hästar (förutom den på ett annat ställe som kostade en halv miljon, hehe!) och som jag verkligen inte har kunnat släppa... Ett supersött, gult litet sto med svart man och svans född 2001. Hon var 4 år när jag provred henne och jag hoppade en lättare bana på 1.10, så hon var välutbildad och väldigt fin att rida. 

Jag älskade verkligen henne!! Men tyvärr låg prisklassen lite över vad vi hade lagt oss från början. Eller ja hon hade naturligtvis kunnat bli min om jag verkligen ville!! Mina föräldrar tyckte verkligen jag var värd det efter allt slit med Pejji, men jag kände att det inte var rätt just då att ge så mycket för min första "riktiga" tävlingshäst! (Pejji har jag ju 1.20-placeringar i men det är typ 1 av 4 starter vi ens kom felfritt... Inte för att han rev för det gjorde han nästan aldrig!! Utan för att han inte hade psyket till att komma in på stor arena, han flippade ur...)
Pompom i en av sina bättre dagar, haha... Tre felfria rundor i Falbygden med laget!!
Men ja jag kunde efter många år verkligen inte släppa den där hästen jag provred... Jag visste ju inte ens vad hon hette... Så efter att ha pratat med mamma efter alla dessa år och sökt på alla ställen jag provred hästar, så kom jag in på hemsidan där jag provred hästar inkluisive det där stoet! Jag fick till min lycka se en länk på sålda hästar genom åren och klickade mig in på den, och HITTADE HENNE!!! Det var den ENDA hästen som var gul med svart man och svans... 
 
Hon har efter att jag provred henne, tävlat 1.50-hoppning och har enorma framgångar genom sina år! Det var även då jag lyckades få reda på vad hon hette eftersom att hon var den enda hästen som var ljusgul med svart man och svans som fanns med på sålda hästar på deras hemsida efter att jag och mamma lyckades spåra var hästen kom ifrån efter alla möjliga ställen jag fick provrida hästar!

Alias Kamomill!! Det var min drömhäst...

 
 
Här är hon i Borås!! Min drömhäst jag provred vid 4 års ålder och som jag inte kunde släppa...

Kommentarer

Kommentera här.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)

URL/Din bloggadress:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0