Häst häst och åter häst!

Den här helgen har jag verkligen fått känna på hur det är att ha flera hästar och lite till. 

Nu när min tävlingskarriär är över med Charlie och inte längre behöver känna att jag måste hålla honom i tävlingskondition, så har jag nu mer tid att utbilda och träna andras hästar. 
 
Igår hoppade jag min stallkompis Saras häst. Vi har lite planer på att jag ska starta honom och få lite resultat samtidigt som Sara själv hoppar och tränar honom. Hon är duktig och målmedveten tjej, men samtidigt som hon önskar att få lite resultat på högre höjder så är det samtidigt en möjlighet för mig att hålla igång hoppningen.

Zac Black Jack. -09. Äg: Sara Dejarlais
 
Det jag kommer lägga fokus på med Zac är att han ska bli kvickare i sina framben. Han har en fantastisk ryggteknik och har ett väldigt bra scoop. Det är bara frambenen som ibland kan bli något hängande över sprången. Men jag har ju bara hoppat honom två gånger så mer mer träning så kommer det också bli bättre! :)

 

Zac Black Jack. -09 Äg: Sara DeJarlais

Ett inlägg delat av Nathalie Safko (@nathaliesafko) Apr 9, 2017 kl. 12:52 PDT

 
Sen idag så hoppade jag Colin som jag har tävlat och tränat för några år sedan. Honom ska jag träna för Viktoria Carlerbäck nu på onsdag. Kul att komma igång med honom också och när vi kommit upp i kondition lite mer så ska jag starta honom i hoppning också! Längtarjättemycket!
 
Jag och Colin ca 2012?- 1.30m
 

 

Lord Colin. Vallack född 2000. Cardento - Columbus Äg: Anette Lindberg #cardento #jumpinghorse #SWB #halvblodk

Ett inlägg delat av Nathalie Safko (@nathaliesafko) Apr 9, 2017 kl. 10:21 PDT 
Efter att jag hoppade Colin idag så red jag samma bana på både Lillen och Pejji. Pejji ville mer eller mindre skena runt för att han tycker det är så fantastiskt roligt!! Underbara häst! Så mamma fick bromsa ganska mycket för att man inte skulle springa föööör fort genom svängarna! Haha.
 
Efter Pejji så red jag igenom ett dressyrpass på Charlie. Det är nu det gäller... Kommer han hålla eller inte... Jag håller alla tummar i världen och att det kommer sluta bra hur det än blir. Han har verkligen slängt hjärtat före och hoppat sedan när vi har tävlat, trots att han har haft så ont... Usch lille gossen! Men det här kommer bli bra! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Din älskling

Så kul att du äntligen får hoppa igen! Hoppas jag får tid att komma förbi och titta när du hoppar snart.

2017-04-10 @ 12:21:48

Kommentera här.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)

URL/Din bloggadress:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0