Fälgar!

Åh jag har suttit och kollat på fälgar till min nya bil i flera dagar nu! Dom sommarfälgarna jag fick med när jag köpte bilen är verkligen fruktansvärt gräsliga, och även om jag inte kommer styla bilen lika mycket som jag gjorde med min gamla så kommer jag ändå byta en del saker på den. 
 
Fälgar är ju 100% klart att byta!! Jag kommer ha minst 19" som innan. Mina gamla fälgar jag hade till min gamla V70 fick följa med när den löstes in... :( Dessutom säljs dom tyvärr inte längre idag. Jag älskade dom verkligen, och svarta fälgar har alltid varit prio! Jag hittade dom fälgarna på blocket tillsammans med en annan V70 i samma modell som min, och jag skrev då och frågade om personen i fråga skulle kunna tänka sig att sälja fälgarna separat, och ja det kunde han. Tycker dom var grymt snygga för dom stack ut samtidigt som dom var stilrena. Ace Hero heter dom!
 
Dock har jag hittat ett par fälgar jag fastnat för till min nya bil eftersom att Ace-fälgarna inte går att få tag på mer! Nämligen dessa:
 
Monacofälgar, liknande Ace Hero. 1800:-/st. Gillar när det är så tunna ekrar som möjligt! Och 19" ska det självklart vara, haha!
 
Min gamla bil var ju mörkblå och jag hade ett vitt tema på den. Vita bromsok, vita vindrutetorkare, vita rails, vita dekaler osv... Min bil jag har i dag är ju svart, och jag tänker att det är snyggt med rött tema på svart bil. Ja jag veeet, dötrist egentligen med röda bromsok till svart bil, det är så himla vanligt!! Men strunt samma... Jag kommer färga bromsoken röda, ha röda dekaler och röd stripes runt fälgen. Jag kommer inte att ha en text på framrutan som jag hade på min gamla bil utan enbart en border. Jag vill ha mer stilrent den här gången även om jag vill sticka ut. Återkommer med resultat!

Kommentarer

Kommentera här.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)

URL/Din bloggadress:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0