Vintervila

Hej godingar!
 
Kollade tillbaka på bilder nyss på träningar, tävlingar med mera i både hoppning och dressyr och blev riktigt sugen på att sitta upp och rida igenom ett riktigt svettigt pass så mina magmuskler krampar efteråt! Mina hästar har vintervila just nu. Inte för att dom tjockisarna behöver det, utan mest för att min motivation för tillfället inte är på topp just.
Jag trodde att VC skulle ringa nu i veckan som dom sa. Jag tog blodprov förra fredagen för att se vad min extrema trötthet beror på men dom har fortfarande inte ringt. Jag har nämligen varit fullkomligt slut i hela kroppen och huvudet de senaste tre månaderna... Ständigt trött och utmattad, lägger mig vid 8 på kvällarna och sover hela nätterna igenom men har ändå riktigt svårt att gå upp på morgonen kl 06 (Börjar 06:30) Gäpar arbetsdagarna igenom och gåt som en zombie!
Minns för en tid sedan då mina arbetstider var från 05-14 och jag hade då inga som helst problem att gå upp 04:30 samtidigt som jag la mig 23-23:30 varje kväll! Så någonting är det ju som inte stämmer... Jag har ridit två gånger på tre veckor för att jag inte orkar/har lust/är för trött... Usch jag hoppas verkligen att dom hör av sig snart för den här utmattningen är på riktigt mer eller mindre plågsam!

 
Köpte klart mina julklappar idag dessutom! Kan väl personligen säga att mina klappar i år inte uppfyller mina vanliga krav, men jag har precis köpt en ny bil så jag har i alla fall någonting jag kan skylla på, haha. Det är i alla fall saker som kommer komma till användning och det är väl det viktigaste.
 
Nu ska jag och min arbetskollega se på nästa Titanic-dokumentär! Han kommer om en kortstund så ska gå ner och fixa i ordning filmen så länge. Längtar sååå till sommaren när vi ska åka till Belfast och Titanic-museumet! Ännu en dröm som kommer slå in!
 
Ha det så bra så länge!
Puss
 

Kommentarer

Kommentera här.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)

URL/Din bloggadress:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0