5 om mig.

Jag bleker mina tänder på överkäken. Gör det nattetid med en skena och blekgel. Har dock varit slarvig med det sista tiden haha.

2.

Jag tycker folk som tror på Gud är hjärntvättade, manipulerade och har ingen egen åsikt/vilja! Religion är patetiskt och förstör SÅ mycket i vår värld så jag förstår verkligen inte hur man kan sänka sig själv att tro på sånt och anpassa sitt liv till något som ändå inte finns! Antingen finns något eller så finns det inte! Svårare än så är det inte!


 3.

Jag har bara haft 5 mobiler i hela mitt liv! Och enda anledningen till att jag har bytt till en ny är ENDAST för att min gamla har gått sönder (utom den första.) Har alltså ALDRIG bytt mobil enbart för att jag velat ha en ny!

Den första var den 3510i.

 
 Den andra var en mobil med lucka som man öppnade ni vet. Kommer inte ihåg vad den hette...
 
Den tredje var iaf en SonyEricson 509c, en rosa. Den gick dock också sönder.
 

Sen skaffade jag en vit iPhone 4s. Dock råkade jag somna med den på min mage 2015 i jacuzzin efter en tävling haha (fyller ju aldrig badkaret fullt när jag badar utan fyller hett vatten till typ halva min kropp, vet jag är koko men ja.) När jag vaknade en halvtimme senare så låg telefonen bredvid mitt ass på botten i jacuzzin... Den var alltså kind of vattenskadad. Haha!

 Åkte till NetonNet dagen efter och köpte en vit iPhone 5s, vilket jag fortfarande har idag!
 

4.

På tal om mobiler, jag har ALDRIG spräckt en mobilskärm! Jag vet nog inte en enda jag känner som inte har en spricka i sin iPhone-skärm, men jag har aldrig lyckats spräcka den på min mobil!
5.

Jag är Hayday-beroende! Spelar det varje dag och så fort jag får tillfälle! Haha! Heter Nathalies Bondgård om ni vill besöka mig!
 

Kommentarer

Kommentera här.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)

URL/Din bloggadress:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0