Göteborgs HorseShow!

Ska ni dit? Jag har ju varit där VARJE år sen många många år tillbaka! Om inte på läktarplats, så har jag iaf åkt ner till mässan! Vi i stallet har ju åkt allihopa tidigare, men efter att ha sett samma program år efter år så har vi helt enkelt skippat det sen ett par år tillbaka.
 
Det här året så har jag till och med känt att, jag behöver verkligen INGENTING just nu! Jag har verkligen allt jag behöver till hästarna och jag vill verkligen inte köpa något för köpandets skull bara. Visst ett ländtäcke i ull vill jag fortfarande ha sen ett par år tillbaka som jag fortfarande inte köpt (för jag är så snål haha!) Men det kan jag ju köpa någon annanstans än just GBG horseshow! 
 
För några år sedan åkte jag och mamma ner just för att vi letade specifikt efter en ny transport! Pompom har ju haft sin gamla Värmlandsvagn i så många år (med hård mellanvägg och står brett!) men sedan jag fick Bullen så bestämde vi att investera i en ny boogie för två hästar då jag skulle tävla båda två. (Dock hittade vi inte den jag har idag på mässan.)

Den jag har idag är en Variant superior! Ett danskt märke. Luftig och ljus! Stor och rymlig sadelkammare och den ligger jättebra efter bilen på vägarna!! 
 
Pejji kan ju inte stå med mjuk mellanvägg... Han lägger sig då. (Har försökt många gånger och även med min kompis i släpet för att se vad han gör samtidigt som jag krypkör, men inget hjälper...) Men efter att jag tog bort mellanväggen HELT och lät honom stå precis som han ville i hela släpet så gick det!
Bullen och Lillen kör jag samtidigt i det däremot, för båda två har inga som helst problem att åka med mjuk mellanvägg eller smalt.
 
Är alltså bara farbror man får anpassa sig efter, haha! Skönt att veta att han också kan åka i det dock, fast utan mellanvägg. Jag ska alltså göra mig av med min gamla Värmlandsvagn. Köpa? Renoveringsobjekt!
Bilden ovan är första gången jag testade att köra honom i släpet utan mellanvägg, utan att han la sig!! Så nu är det bara att beställa helbommar bak och fram, så kan även älsklingen själv åka i det precis när som helst! Bebis!! <3 


Självklart står det mitt namn på släpet! :D

Kommentarer

Kommentera här.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)

URL/Din bloggadress:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0