Jahaja!

....och där var det typ, hundra år sedan jag bloggade sist, även ifall jag lovade att vara med aktiv! På riktigt jag tänker på det ofta men orkar faktiskt inte! Haha!

Den här veckan så jobbade jag kväll. Vilket är från 13:45-00:00, och ja jag är mer eller mindre död på förmiddagen när jag fixar stallet innan jag ska orka hålla mig vaken till midnatt... Så GLÖM att jag bloggar när jag jobbar kväll! Som tur är så är det inte så ofta, då mina ordinarie arbetstider är från 05-14! Mycket bättre, även ifall man är ledig på fredagar när man jobbar kväll på mitt jobb.
 
På söndag så ska jag tävla! Första tävlingen för i år, och det är med Bullen i dressyr i Tidaholm. Jag kommer ju tävla hoppning också men eftersom att det varit så hårt och isigt i paddocken så har jag ju inte kunnat hoppa igång honom riktigt, så vi mjukstartar med dressyr! Tävlar bara en LB:1 i helgen. Han känns dock SUPERFIN och senaste träningen var helt magisk! Fina Bullebus han är verkligen att lita på. 

Har även anmält mig till LB:1 och LA:1 i Vänersborg en månad senare. I år är ju målet att bli godkänd/förhoppningsvis placerad i MSVC:1 med honom. Han har kapaciteten för det och på träningarna så visar han verkligen att han är kapabel till det. Det är ju MIG det hänger på. 

I morgon så ska jag skritta ut på honom en sväng och sedan fixa i ordning allt inför söndag. Ser fram emot att börja tävla igen!
 
Alingsås 2016, vinst på över 71%!

Kommentarer

Kommentera här.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)

URL/Din bloggadress:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0