5 fakta om mig!

1. Jag har extremt svårt för förändringar! Spelar ingen roll om de är stora eller små... Förändringar i SIG är jag väldigt känslig för och jag vill helst att allt ska se ut precis som det alltid gjort! Vad det än är!
 
2. Jag måste alltid ha jämna siffror när jag ändrar volym i bilen. Är bara något jag alltid gjort och alltid kommer att göra! Brukar ha volymen på 22, men nu när min baslåda lagt av har jag den på 18, haha!

3. JAG ÄLSKAR TITANIC!! Fråga mig NÅGOT om Titanic och jag kan ALLT!! Har forskat om det i ett projekt i grundskolan, och även nu vid 26 års ålder så är jag fortfarande lika intresserad och insatt i vad som hände den natten! Hon var 269 meter lång och 28 meter bed och 46000 ton tung! När det gäller alla spekulationer, konspirationsterorier, verklig fakta, och vad som hände den natten hon sjönk osv, så är oavsett jag är helt fäst vid Titanic! Har kollat ALLA dokumentärer och allt som har med fartyget att göra! Nörd jag vet, haha! I sommar ska jag åka till Belfast där Titanic byggdes, och gå in på deras museum de har där!
 
4. Jag är en person som behandlar dig som du behandlar mig! Bryr du mig inte om mig, eller har gjort mig något som leder till att jag själv inte bryr mig om DIG, så har du bara dig själv att skylla.. Så ja, istället för att behandla andra så som du själv vill bli behandla,behandlar jag dig så som du behandlar mig! Fair enough! 

5. Jag är Volvo-älskare och kommer aldrig köpa någon annan bil än Volvo, haha! Spelar ingen roll vad ni än säger, Volvo kommer aldrig ligga mig närmast hjärtat!! F*sen va snygg bil va!!
 
Min babe!!

Kommentarer

Kommentera här.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)

URL/Din bloggadress:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0