Till salu

Den rubriken alltså... Jag skulle aldrig kunna föreställa mig att sätta den rubriken på någon av mina hästar. Min hästar är mina bästa vänner. Jag skulle aldrig kunna skaffa mig en häst för att sedan sälja den något år senare...

Charlie SM, MSVC:1


Charlie SM, Anna Emanuelasson-träning
Jag vet inte om det bara är jag som är en sån extrem känslomänniska... Men jag fäster mig otroligt mycket vid mina djur. Jag har ALDRIG sålt en häst... Jag har ALDRIG tagit bort en häst, och jag har ALDRIG behövt lämna min bästa kompis som har förändrat mitt liv sedan några år tillbaka.
Dessutom är mina tre hästar BÄSTA VÄNNER!! Det hade ju lika gärna kunnat vara tvärt om sedan vi skaffade Lillen, att Bullen och Pejji bara mobbat ut honom, men nej! Dom tog honom under hans vingar och ja, idag är det verkligen dom tre! 

 
2016 har INTE varit mitt år när det gäller mina egna hästar däremot... Jag skriver inte om allt och säger inte allt till alla, men ja, 2016 vill jag bara lägga bakom mig...

Jag ÄLSKAR mina hästar, alla tre, FAST som ni alla säkert vet, är Pejji som står mig närmast hjärtat och som betyder ALLT för mig!!! Jag kan inte föreställa mig ett liv utan honom, min BÄSTA vän! Den kärleken jag har för den hästen kommer jag aldrig att kunna beskriva, och det behövs nog inte heller iofs, för det vet han och jag mest. JAG ÄLSKAR DIG!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera här.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)

URL/Din bloggadress:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0