Allt i allo!

Idag kan man verkligen säga att jag gjort allt med hästarna, haha.
Efter jobbet så åkte jag hem och vilade en stund för hade en sån jäkla huvudvärk! (Slutar ju 11:30 på fredagar) Så sov i ca 1.5 timme innan jag vaknade av mobillarmet (Hade nog annars kunnat sova tills på måndag haha!) 
 
Åkte till stallet och började med Pejji ute i skogen. Pigg och glad och en powerskritt! Blev lite trav och galopp med men framför allt skritt och han kändes superfräsch. 
ÄLSKLING!
 
Efter det så skrittade jag Charlie i paddocken. Andra dagen han ska skrittas under ryttare så jag tänkte att jag jobbar honom lite i paddocken idag med bak- och framdelsvändningar, skänkelvikningar och ryggning. Satt barbacka på min stora ullfilt så han håller ryggen varm. Lite stelare i framdelsvändningarna undan vänster skänkel, men ska träna vidare på det i morgon.
 
Efter Bullen så longerade jag Lillen lite med inspänningstyglar. Jobbade honom inte så länge utan ville mest bara få honom att röra lite på sig. Han har fått en galla på vänster fram på insidan av skenbenet igår. Fattar inte var den kommer ifrån men han är varken varm eller halt så jag jobbar honom precis som vanligt. Är inte den som daltar och ställer av så fort det är det minsta lilla utan ser dom friska ut, ingen svullnad eller värme, så ja då jobbar jag dom. Det är hästar vi pratar om, inga porslinskatter...
 
Han såg fin och fräsch ut! Smorde in honom efteråt med kyllera på frambenen efter att han fick stå med Back on Track- paddar fram i ca en timme. Får hoppas att gallan ger med sig snart.

Övertalade mamma att rida Lillen för mig på lektionen förra veckan haha!
 
Efter Lillen var klar så red jag Colin en stund. Jag trimmade honom lite i paddocken och tog ett par språng med honom på de hindrena som stod framme. Jag planerar att hoppa honom en klass på vår Pay&Jump den 9e April på Brämhults RS. Och sedan även min första lokala på evigheter med honom i Maj. Ser fram emot det!!

Jag och Colin på en lokal tävling för många år sedan då jag hade mer tid för honom.
 

Nu ska jag dock kolla på dokumentär, som vanligt, och kanske ta ett glas rött. Får faktiskt skämma bort mig idag känner jag. ;)

Ha en bra helg!
Puss

Kommentarer

Kommentera här.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)

URL/Din bloggadress:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0