Bilder på renoveringen!

Här kommer lite bilder under renoveringens gång! Jag började med att sandpappra och slipa allt stål som fanns på rockarden för att få bort så mycket rost som det bara går. Sen målade jag med en grå rostskyddsfärg på de allra värsta ställena, och därefter en lite tunnare röd färg som man kunde måla direkt på rost. Dock hade jag fått bort det mesta men lika bra att ha det. Därefter har jag färgat allt och hela vagnen svart!
 
 
 

Nu är hela vagnen svart!
 
 
 
Hjulen är pumpade med nu så det är ingen punka på dom heller, vilket var skönt! Jag la muttrarna i ett lock av en gammal sprayburk och fyllde den med cola under natten. All rost försvann inte men så gott som på vissa hahahah! Heeeelt sjukt!!
 
Men hjulen till vagnen var ju i olika färger, en grön (som hela vagnen var från början) och en i silver. Så jag spryade båda mattsvarta.
 
Det jag har kvar nu är att svetsa fast ena stål"pinnen" som håller uppe skärmskyddet över högra däcket. Det har rostat av så det ska bara svetsas fast igen så inte skärmskyddet ligger på hjulet. Sen åkte jag till verktygsboden och köpte två nya pluggar att sätta fast längst fram på varnen så det inte kommer in skit i hålen och att dom inte blir så vassa.
Den till höger hade gjort sitt, haha!
 
Har hållit på i flera dagar i sträck!! Plankorna togs bort helt för dom var för murkna och pappa hjälpte mig köpa nya och skära till dom så det blev i samma mått. Dock vet jag inte vilken färg ännu. Mahognyrödbrun som jag nämnde är ju sjukt snyggt. Men tänk om man skulle satsa på nån cool färg som sticker ut!? Typ orange? Haha vi får se! 
 

Tänk att den såg ut såhär från början... Detta var sååå kul!

Kommentarer

Kommentera här.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)

URL/Din bloggadress:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0