Bullen i Essunga 2016

Åh jag tävlade ju i Essunga förra året med Bullen i 1.00m samt 1.10m! Det var första tävlingen efter att vi vägrade ut oss i båda klasserna just i Essunga året därpå... 

Nu vet jag ju naturligtis vad orsaken beror på och jag får helt enkelt anpassa min ridning och hoppning utefter hans förmåga och vad han känner att han klarar av efter många års utredningar!
Victory!!

Veterinären på kliniken jag var på (efter alla andra som misslycklats med att hitta problemet!) sa till mig efter att ha sett mig rida Lillen OCH Charlie vid de olika tillfällena (Var på den kliniken hos just den veterinären med Lillen först några veckor innan, och SEN Charlie, just för att han var den mest fantastiska veterinär jag besökt!!) att han helt ärligt från sitt hjärta tycker att jag borde satsa på en bättre häst efter att han såg mig och Lillen första gången men inte ville säga något... Men efter häst nr 2 så sa han helt ärligt att om JAG vill satsa framåt, så borde jag ha en häst som jag kan åtminstone tävla 1.40m på pga min kapacitet och vad jag vill få ut av hästarna.

Men då kommer jag till det problemet där hjärta vs hjärna fightas... Jag ÄLSKAR mina hästar och ser dom verkligen inte som ett "material" jag bara kan sälja vidare... Dom ger mig så mycket, dom har GETT mig så mycket... Och visst min "karriär" kommer i kläm naturligtvis när jag inte har hästar som uppfyller den nivån jag själv är på... Men dom är mer än objekt för mig... Dom är vänner, kompisar, älsklingar, personligheter...
 
 

Så ja... Inte förrän den dagen veterinären säger att, "Du borde ta ett beslut nu..." så kommer dom alltid att finnas hos mig och göra inte bara MIG, utan även varandra lyckliga! Finns nog ingen som har en tightare trio än dessa tre!
 
 

 
PS. Uppdaterar inte så mkt mer pga olika anledningar, men ska försöka bli bättre.... Puss!

Kommentarer

Kommentera här.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)

URL/Din bloggadress:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0