Mitt älskade hjärta, 24 år!

Idag fyller den bästa vännen i mitt liv 24 år. I hela 15 underbara och helt fantastiska år har du funnits vid min sida! Jag har skrattat, gråtit i din man, fått ny energi av din närvaro... Haft placeringar i 1,20m. Tränat på 1.40m... jag vet inte hur jag skulle kunna klara en dag utan dig...  Den som inte tror att man kan köpa lycka för pengar har aldrig köpt en bästa vän som betyder allt. Som räddat ens liv, som har kunnat skapa en så otroligt kärleksfull speciell relation med en... 

 

Min älskade underbara Pompeji. Jag har två hästar till, men ingen kommer någonsin, aldrig någonsin, kunna dela min kärlek med en häst som dig. Det ljuset du har tänt i mitt hjärta mig kommer aldrig någonsin att slockna, och varje sekund jag är med dig är en av mina lyckligaste och lågan blir bara starkare och starkare.  

Inte ens när veterinären/försäkringsbolaget ville döma ut dig efter din skada 2009 då du vrickade dig i hagen gav jag upp! (Som inte ens mina föräldrar berättade för mig efter det samtalet med försäkringsbolaget, för dom visste att jag inte hade klarat av det!) Jag minns orden från pappa då han berättade för mig EFTERÅT vad han sa till dom. Hans ord löd samtidigt som han satte pekfingret ner i bordet: "Du, den hästen har räddat min dotters liv. Och nu är det hennes tur att rädda hans och hon skulle offra både armar och ben för att han ska bli bra oavsett hur lång tid detta kommer ta!" 

 

Jag kämpade i ett och ett halvt år med laserbehandlingar, lindade hans ben och promenerade med honom på mjukt underlag för att träna upp och töja senorna och satt inte på dig under hela den här tiden.
Nästan två år senare var du friskförklarad genom att lasern och all träning jag lagt ner på dig har stärkt upp ledbanden runt om det ligamentet som blev uttöjt efter vrickningen och som aldrig kommer gå tillbaka. De andra ligamenten är nu tillräckligt mycket starkare för att kompensera upp det som är uttöjt. 

Jag lyckades med rehabiliteringen, och idag är du den fräschaste och piggaste 24-åringen man någonsin kan hitta som BÅDE går dressyr och hoppar enklare småtävlingar då du fortfarande verkligen ÄLSKAR att hoppa!! All tid, allt slit, och framför allt alla pengar jag la ner på dig var ALDRIG något som hindrade mig!

Jag kan verkligen inte finna inte ord över hur mycket jag älskar dig! Och att ha ditt namn tatuerat på min kropp kommer alltid att påminna mig över den styrkan du ger mig och att alltid kommer ha dig med mig vart jag än går


Alla säger naturligtvis att sina hästar är speciella, men det här är bara något extra... Just på grund av den hstorien vi har bakom oss...

Din mamma dog när du var föl och du är uppfödd på nappflaska och aldrig riktigt haft en mamma... Du var varken väntad eller "välkommen" då man inte ens visste att din mamma var dräktig med dig... 
Jag var svårt sjuk i anorexia under den tiden och någonstans på vägen hittade vi bara varandra. Just du och jag! Vi blev BÄSTA vänner, de bästa vännerna man bara kan drömma om! Vi blev som gjorda för varandra, stöttade varandra, stod upp för varandra... Vi förstod varandra på ett speciellt sätt efter det förflutna vi båda hade. Mitt hjärta smälter varje gång du gnäggar åt mig när jag kommer. Mitt hjärta smälter varje gång du buffar till mig för att jag ska vända mig om så du kan ge mig en puss på munnen... Åh du älskade häst!!!

 

Grattis på 24-årsdagen. Älskade bästa underbaraste käraste häst. Du är mitt allt! 


Kommentarer

Kommentera här.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)

URL/Din bloggadress:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0