Rockard till Pejji

 
 
Ja jag köpte ju en rockard för ca tre år sedan som behövses renoveras rätt rejält...
Nu förra veckan efter att den stått i vår trädgård i i ca tre år och förfallit ännu mer så bestämde jag mig för att börja renoveringen!!💪🏼
 
Jag skrivade bort alla gamla plankor och har grundlackat hela stålet med rostskydd efter att ha slipat med sandpapper och skrapat med stålborste runt hela vagnen där det behövts! Jag har slitit med detta i VARJE dag sen jag började med det!
 
Jag pumpade även upp däcken som var tömda på luft, och sprayade dom svarta då det ena var grönt och det andra silver! 
 

 
 
Hela vagnen behövde renoveras... Så ja, nu när Pompom ändå är "inkörd" och litar på mig såpass mycket då jag tolkat efter honom och harvat paddocken med skacklar osv... Så kände jag att nu får vagnen faktiskt bli klar den här sommaren!!

Jag har slipat och målat den med rostskydd över ALLA delar som förra ägaren målat grönt! Därefter har jag målat med en ytterligare färg som man kan måla DIREKT på rost som ska skydda stålet från att rosta ännu mer.
 
Därefter har jag sprayat vargnen svart så som jag vill ha den. Plankorna har jag också bytt till helt nya eftersom att de gamla var så murkna. Dessa har jag tänkt att måla i en mahognybrun färg. Eller vad tror ni? Vad tycker ni jag ska måla brädorna i? Då skaklarna och övrigt är i svart? JAG personligen tycker att mahognyröd skulle vara snyggt. Speciellt till Pejjis bruna färg. Eller var tycker ni? Kom gärna med förslag!!
 
 

Kommentarer

Kommentera här.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)

URL/Din bloggadress:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0