Tävling i Tranemo i går!

Igår var första gången jag tävlade hoppning på eeeevigheter!! :D Det var SÅ jäkla roligt! Speciellt när det var två hästar som inte är mina egna!

Lord Colin, en häst jag tränar och tävlat tidigare, hade jag anmält till 0.95m och 1.00m då han inte varit ute på flera år! Jag anmälde mig till samma klasser med Zac, Sara Dejarlais häst som aldrig tävlat i Sverige.
 
Vi kan ju börja med veckans träning... Som jag egentligen bara vill glömma... Vi rev allt, verkligen ALLT jag och Zac!! Jag tänkte ett tag där att herregud ska jag verkligen sata på att vi ska åka på söndag... Men torsdagens pass kändes betydligt bättre och jag valde ändå att åka.
Colin bytte jag bett på till ett sådant där kulbett, "waterfood" eller vad det heter. Jag hade det på Bullen ett tag och sen dess har Colin faktiskt inte dragit mellan linjerna EN enda gång!! Han älskade verkligen det bettet så han får väl använda det ett tag nu i hoppningen när jag själv inte är i behov av det just nu.

Såhär såg det ut i grundomgången och en bit in i omhoppningen med Colin. Skit att jag inte red nolla men å andra sidan så red jag ju så som jag hade planerat. Fint lugnt tempo, bra vägar samt att få en fin rytm genom hela banan. Så även när jag kom till omhoppning i andra fasen i avd A:0/A:0 så drev jag inte på för att få en snabb tid, vilket man ser på filmen. Klart man blir besviken innerst inne efter ett onödigt nedslag då jag är en tävlingsmänniska, men det släppte väldigt fort efteråt då jag fokuserade på hur hästarna faktiskt skötte sig och att jag följde min plan så som jag skulle! SÅÅÅÅ fina var dom!
 ZAC BLACK JACK!

Extra guldstjärna till den här hästen i Tranemo!

Han har aldrig tävlat i Sverige tidigare, jag har ridit honom tre gånger totalt och vi går in och rider felfritt i vår första start! Lite trött inför omhoppningen med två pet som slutresultat. Zac var felfri men jag fick 8 fel! 😉

Zac Black Jack. -2009
Ras: Irländsk sporthäst
Äg: Sara Dejarlais


Kommentarer

Kommentera här.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)

URL/Din bloggadress:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0