Tandläkare!

Ja som senaste inlägget beskrev så tyckte jag ju inte att Bullen tog bettet riktigt och gick så som han brukar... Och under veckan när jag gav honom en morot så tuggade han jättekonstigt! Jag tog ut hans tunga åt sidan och kände på tänderna, och jag tyckte personligen att dom var vassa, så jag bokade akuttid för tandläkare dagen efter. Det var inte ens ett år sedan jag kontrollerade tänderna på honom!!
 
Sagt och gjort! Det visade sig att han var vass lite här och var och var en del att fixa, vilket åtgärdades direkt. Skönt att det blev gjort och att han mår bra i munnen igen! Är verkligen inte den som drar ut på tiden eller struntar i hästarnas hälsa, för den kommer ALLTID först!!! Hellre att man ringer ut veterinären en gång för mycket än för lite!! Jag kan väl tycka att tänderna inte borde varit den primära anledningen till varför han gått så dåligt sista tiden... Men ja det var ju uppenbarligen det....

På eftermiddagen red jag honom en stund i paddocken för att se hur han kändes, och han var heeeelt sig själv igen!! Pampiga underbara snygga Bullebus!! TÄNK om han hade gått så på tävlingen!   Men det struntar jag faktiskt i nu. Det viktigaste är att jag hittade orsaken och att det är löst nu! 
 
 

BULLE! ♥️ Ramirado - Cor de la Bryére #blackbeauty #holsteiner #jumpinghorse #dressyr

Ett inlägg delat av Nathalie Safko (@nathaliesafko) Sep 7, 2017 kl. 11:51 PDT


Kommentarer

Kommentera här.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)

URL/Din bloggadress:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0