Fälgar!

Haha ja vad ska jag säga angående mitt bilberoende...? Jag har ju redan börjat med mitt nya projekt med Bob! Rutorna är tonade förutom bagageluckan jag har kvar.
 
Toningen den här gången har faktiskt gått skit... Har tonat i över 3 år och det har aldrig varit något problem även om det naturligtvis är både pilligt och kräver en del tålamod. Men nu har det verkligen varit total kaos! Det krackelerar, luftbubblor, stora sträck som letar sig inåt mitten som jag inte får bort hur mycket jag än skrapar gång på gång på gång... Tonar EXAKT som jag alltid gjort med värmepistol osv men ändå får jag inte till det!! Har gjort om bagageluckan TRE GÅNGER nu och får jag inte till det nästa gång så lämnar jag in den istället! Jag förstod inte vad som skulle kunna vara orsaken tills min bilmekaniker ställde frågan "Har du samma solfilm som du haft innan då!?" Och bingo... Den här solfilmen är från Feltema... Har alltid tonat med Mekonomens film innan så där har vi troligtvis svaret! Köpte en rulle film från Mekonomen idag så får jag testa en sista gång i morgon för det är vad mitt tålamod klarar av. Får låna en plats hos Hai som har sin verkstad i Kyllared så jag får stå och jobba i värme! Han är verkligen bäst!! Det finns ingenting han inte kan om bilar!

Har dekaler på båda bakre sidorutorna nu. Boarder fram är på G och även en text jag ska ha på kortsidan på framrutan. Alltså inte högst upp vågrätt på boarden som jag hade på min gamla. Vill ha det aningen mer clean nu. Eller vad tycker ni? Det är ju ändå rätt snyggt? 

I morgon ska jag även lämna in honom för att laga ett stenskott. Har ingen aning om det redan var där när jag köpte bilen eller om det kommit nu i efterhand. Men lika bra att fixa det nu då det är rätt stort och sitter lite vid sidan om backspegeln.
 
Som sagt har jag nu rött tema på nuvarande svarta bil till skillnad från min gamla blåa jag hade vitt tema på.
Usch vad jag saknar honom... :( Den speglade verkligen mig, exakt så jag vill ha! Har 
ju tyvärr inte ens dimljus på min nya... Men ja man får väl vara lite reglerna till lags, haha.
 
De fälgarna jag vill ha till Bob är från Monaco och jag blir bara mer och mer intresserad av dom! Dock tror jag inte dom passar V70 -09 vad jag förstod... Eller? Kom gärna med förslag på vad jag skulle kunna kolla på för liknande! Max 1400pix per fälg!


Monaco Mirabeau


Älskade mina Ace Hero-fälgar! Riktigt billiga fälgar som ändå är sjukt snygga och stilrena!!
Dock säljs dom ju tyvärr inte mer... :( Får leta vidare helt enkelt... Svart ska det dock va!

Kommentarer

Kommentera här.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)

URL/Din bloggadress:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0