Dagens hösilagebal!

Haha mina hästar är ju helt otroliga!! Dom har en sån sjuk humor och det är alltid någonting dom lyckas göra eller hitta på som inte någon annan häst till vardagen gör!
 
Idag åkte jag, min medryttare Celii och mamma till Svenljunga för att hämta en ny hösilagebal att ställa i hagen då dom har fri tillgång till mat på dagarna.
 

Lätt som en plätt! 😄👌🏼 #backasläp #BE #tungtsläp #hästtransport

Ett inlägg delat av Nathalie Safko (@nathaliesafko) 24 Maj 2017 kl. 11:43 PDT

När jag hade backat in släpet precis som jag brukar göra in till hagen med halva ekipaget innanför hagen och halva utanför (just för att vi ska kunna haka i övre tråden till insläppet mellan släp och bil så inte mina pållar ska smita ut) så fällde vi som vanligt ner lemmen och gick in i släpet och gjorde oss redo att putta ut balen. Vad händer då? Jo BÅDA min hästar kommer fram och går upp för rampen och in i släpet för att "hjälpa till!" Haha, så pappa fick uppgiften att schasa bort dom under tiden som jag, mamma och min medryttare tog sats ned för rampen och rullade ur balen så långt vi bara kunde!
 
När vi efter mycket om och men lyckades tippa upp den ståendes så vände jag mig om och tänke, (var tog Charlie vägen!?) för det vara bara Lillen som sprang runt oss och störde! Så ja, när jag vände mig om så fick jag se att Charlie hade gått raka vägen till transporten, promenerat upp och in i släpet och stod där i som ett ljus, redo för vad han nu hade tänkt skulle komma! Hahaha!! Vissa har svårlastade hästar, och vissa har hästar som går in i släpet och ställer sig utan att man ens bett om det!! Mina hästar alltså... 😂
 
Kan man ens ha en tråkig dag utan dom? 

Kommentarer

Kommentera här.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Publiceras ej offentligt)

URL/Din bloggadress:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0