Vinnare av thermobar!

Justja! En sak som jag än idag fortfarande inte kan smälta!

Företaget Thermobar hade en tävling på Facebook för ett tag sedan där dom bad läsarna att skicka in sin bästa vinterbild som hade med djurmotiv att göra. Jag brukar aldrig vara med i sådanna typer av tävlingar där man ska gilla och dela bilder (som dessutom inte ens är lagligt) men den här gången så räckte det helt enkelt med att maila in sin bästa bild, utan att tvingas dela och gilla deras inlägg om tävlingen.
 
Jag bestämde mig att ta en chans och skickade in den bilden som jag tidigare har fått en hel del beröm för. Nämligen denna:

 
Den här bilden fotade jag förra vintern då jag en solig vinterdag i februari tog av mina hästar sina täcken i hagen. Jag hade tur som den dagen hade med mig min systemkamera till stallet (vilket är ovanligt!) och när jag märkte att hästarna började bralla, leka och springa ute i hagen, bestämde jag mig att ta med mig kameran och gå in och knäppa några bilder.

Det var då två av mina hästar fick upp farten och kom upp bredvid varandra i galopp. Jag lyfte kameran och tog en bildserie när dom dundrade förbi mig sida vid sida. När jag senare tittade igenom bilderna så blev jag alldeles varm i kroppen. Ni vet den där känslan då man lyckas få den alldeles PERFEKTA once in a life time moment-kort! Jag menar vad är oddsen!? Vad är oddsen att dom lyckas galoppera PRECIS jämsides och man lyckas se så knivskarpa linjer från hästen bakom den framför, i full tävlingsanda, lika förbannade båda två, lika stora vinnarskallar...! 

Och vet ni? Med den här bilden blev jag en av dom tio vinnarna av över 1600 (!!) inskickade bilder som VANN EN THERMOBAR!!! Jag fattar verkligen inte det än! 
 
Jag hämtade thermobaren från posten samma vecka. Nästa år ska jag testa den. Lycklig tjej!

RSS 2.0