Sommar, vad du är saknad!

Åååh föreställ er att vakna till vid ungefär 03-02-tiden på natten... Att skymta ljuset i gryningen vid den tiden på morgonen... Att redan då faktiskt höra fåglarna kvittra och sjunga för fullt till varandra i glada ljusa toner... Att känna sommarvärmen genom det vidöppna fönstret och veta att du inte har några som helst plikter eller måsten under dagen utan enbart kan njuta hur mycket du vill!
 
GUD vad jag längtar till sommaren just nu! Att få ligga i solen timme efter timme och bara njuta! Äta massa Ben&Jerrys och dricka Cola zero i mängder när man ligger där och steker och samtidigt bara koppla bort allt vad vardagen och jobbet vanligtvis brukar stressa dig med!

Längtar inte ni!?
 
 

God jul!

 
 

Min tomtenisse! ☃️♥️ #julian #lillenthegangster #vackravinterlandskap

Ett inlägg delat av Nathalie Safko (@nathaliesafko) 17 Dec 2017 kl. 11:02 PST


Fälgar!

Åh jag har suttit och kollat på fälgar till min nya bil i flera dagar nu! Dom sommarfälgarna jag fick med när jag köpte bilen är verkligen fruktansvärt gräsliga, och även om jag inte kommer styla bilen lika mycket som jag gjorde med min gamla så kommer jag ändå byta en del saker på den. 
 
Fälgar är ju 100% klart att byta!! Jag kommer ha minst 19" som innan. Mina gamla fälgar jag hade till min gamla V70 fick följa med när den löstes in... :( Dessutom säljs dom tyvärr inte längre idag. Jag älskade dom verkligen, och svarta fälgar har alltid varit prio! Jag hittade dom fälgarna på blocket tillsammans med en annan V70 i samma modell som min, och jag skrev då och frågade om personen i fråga skulle kunna tänka sig att sälja fälgarna separat, och ja det kunde han. Tycker dom var grymt snygga för dom stack ut samtidigt som dom var stilrena. Ace Hero heter dom!
 
Dock har jag hittat ett par fälgar jag fastnat för till min nya bil eftersom att Ace-fälgarna inte går att få tag på mer! Nämligen dessa:
 
Monacofälgar, liknande Ace Hero. 1800:-/st. Gillar när det är så tunna ekrar som möjligt! Och 19" ska det självklart vara, haha!
 
Min gamla bil var ju mörkblå och jag hade ett vitt tema på den. Vita bromsok, vita vindrutetorkare, vita rails, vita dekaler osv... Min bil jag har i dag är ju svart, och jag tänker att det är snyggt med rött tema på svart bil. Ja jag veeet, dötrist egentligen med röda bromsok till svart bil, det är så himla vanligt!! Men strunt samma... Jag kommer färga bromsoken röda, ha röda dekaler och röd stripes runt fälgen. Jag kommer inte att ha en text på framrutan som jag hade på min gamla bil utan enbart en border. Jag vill ha mer stilrent den här gången även om jag vill sticka ut. Återkommer med resultat!

Vintervila

Hej godingar!
 
Kollade tillbaka på bilder nyss på träningar, tävlingar med mera i både hoppning och dressyr och blev riktigt sugen på att sitta upp och rida igenom ett riktigt svettigt pass så mina magmuskler krampar efteråt! Mina hästar har vintervila just nu. Inte för att dom tjockisarna behöver det, utan mest för att min motivation för tillfället inte är på topp just.
Jag trodde att VC skulle ringa nu i veckan som dom sa. Jag tog blodprov förra fredagen för att se vad min extrema trötthet beror på men dom har fortfarande inte ringt. Jag har nämligen varit fullkomligt slut i hela kroppen och huvudet de senaste tre månaderna... Ständigt trött och utmattad, lägger mig vid 8 på kvällarna och sover hela nätterna igenom men har ändå riktigt svårt att gå upp på morgonen kl 06 (Börjar 06:30) Gäpar arbetsdagarna igenom och gåt som en zombie!
Minns för en tid sedan då mina arbetstider var från 05-14 och jag hade då inga som helst problem att gå upp 04:30 samtidigt som jag la mig 23-23:30 varje kväll! Så någonting är det ju som inte stämmer... Jag har ridit två gånger på tre veckor för att jag inte orkar/har lust/är för trött... Usch jag hoppas verkligen att dom hör av sig snart för den här utmattningen är på riktigt mer eller mindre plågsam!

 
Köpte klart mina julklappar idag dessutom! Kan väl personligen säga att mina klappar i år inte uppfyller mina vanliga krav, men jag har precis köpt en ny bil så jag har i alla fall någonting jag kan skylla på, haha. Det är i alla fall saker som kommer komma till användning och det är väl det viktigaste.
 
Nu ska jag och min arbetskollega se på nästa Titanic-dokumentär! Han kommer om en kortstund så ska gå ner och fixa i ordning filmen så länge. Längtar sååå till sommaren när vi ska åka till Belfast och Titanic-museumet! Ännu en dröm som kommer slå in!
 
Ha det så bra så länge!
Puss
 

R.I.P DKU811


 
Min första riktiga bil jag köpt själv och som jag stylat upp för mer 
än halva bilens värde, haha! Jag kommer på riktigt sakna dig... :(
 
 

Min nya bil

Åh en av mina stora drömmar har slagit in! 
Jag älskade verkligen min bil... Kanske för att det var min första jag köpte helt ogjord och som jag stylat upp själv. La ner mycket tid och pengar på honom, inte för att räkna med alla verkstadsbesök, haha.
 
Min älskade lille bil... Helt i min smak!
 
Inbrottet jag hade för ett tag sedan gjorde för mycket skada på den så försäkringsbolaget löste in den istället för reparation... :( Att folk inte kan skilja på mitt och ditt... 
 
Fick snabbt leta efter ny bil och självklart är det Volvo som gäller. Efter frekvent letande så hittade jag the perfect match! Enda nackdelen är att den inte har dragkrok, men eftersom att både mamma och pappa har två riktigt bra dragbilar så känner jag att jag kan hoppa över den biten den här gången. Behöver jag bil med drag så kan jag bara byta med någon av mina föräldrar just den dagen, så därför övervägde jag besluet att ändå köpa just den här bilen. Mitt största inköp ekonomiskt hittills så det känns både bra och samtidigt lite vemodigt, haha.
 
Men någon gång var det ju dags även om det inte var såhär jag trodde det skulle gå till...
Hur som helst, välkommen till mig Bob! Ska ta väl hand om dig! :D
Och ja, när det blir varmt igen åker toning på direkt, och sen kanske lite annat. ;)
 
 

RSS 2.0