Hejhej hemskt mycket hej

KAN det inte bli vår snart? Varför försvinner inte den här snön någon gång? 🙉 Jaja, jag red i paddocken idag med båda hästarna för första gången på länge. Har bara ridit ut för att paddocken är så ojämn och gropig pga den ihållande snön. Jag harvade dock upp den innan så att underlaget fluffades upp och blev jämnare. Båda hästarna gick bra.
 
När jag kom hem så bytte jag om och gick ut och sprang. Nu ska magen bort!! På riktigt vad hände? Haha! Såhär ser jag INTE ut idag! 👇🙈 Men om två månader säg... 💪
 
 

Dagens hösilagebal!

Haha mina hästar är ju helt otroliga!! Dom har en sån sjuk humor och det är alltid någonting dom lyckas göra eller hitta på som inte någon annan häst till vardagen gör!
 
Idag åkte jag, min medryttare Celii och mamma till Svenljunga för att hämta en ny hösilagebal att ställa i hagen då dom har fri tillgång till mat på dagarna.
 

Lätt som en plätt! 😄👌🏼 #backasläp #BE #tungtsläp #hästtransport

Ett inlägg delat av Nathalie Safko (@nathaliesafko) 24 Maj 2017 kl. 11:43 PDT

När jag hade backat in släpet precis som jag brukar göra in till hagen med halva ekipaget innanför hagen och halva utanför (just för att vi ska kunna haka i övre tråden till insläppet mellan släp och bil så inte mina pållar ska smita ut) så fällde vi som vanligt ner lemmen och gick in i släpet och gjorde oss redo att putta ut balen. Vad händer då? Jo BÅDA min hästar kommer fram och går upp för rampen och in i släpet för att "hjälpa till!" Haha, så pappa fick uppgiften att schasa bort dom under tiden som jag, mamma och min medryttare tog sats ned för rampen och rullade ur balen så långt vi bara kunde!
 
När vi efter mycket om och men lyckades tippa upp den ståendes så vände jag mig om och tänke, (var tog Charlie vägen!?) för det vara bara Lillen som sprang runt oss och störde! Så ja, när jag vände mig om så fick jag se att Charlie hade gått raka vägen till transporten, promenerat upp och in i släpet och stod där i som ett ljus, redo för vad han nu hade tänkt skulle komma! Hahaha!! Vissa har svårlastade hästar, och vissa har hästar som går in i släpet och ställer sig utan att man ens bett om det!! Mina hästar alltså... 😂
 
Kan man ens ha en tråkig dag utan dom? 

Ordförande

År 2018 kommer bli ett spännande år för min del. Jag har det här året fått förtroendet att ta över rollen som ordförande för Brämhults Ryttarsällskap efter 12 år i stallet. Det kommer bli en rolig och nyttig lärdom. Tacksamt är att jag i bagaget har erfarenhet om ledarskap sedan tidigare även om det här naturligtvis är en annan ansvarsnivå.
 
Jag höll mitt första klubbmöte i måndags och sammanfattningsvis gick det bra, även om jag naturligtvis måste bli lite varm i kläderna och få in rutin med att skriva dagordning och få struktur på mötena. 
 
Det här kommer nog bli bra och jag hoppas på att göra ett bra jobb framöver!
 
 

RSS 2.0